25 жовтня 2016

У Баранівці провели перший в історії міста «Молодіжний міст»


21 жовтня у міському Будинку культури ім. А. Пашкевича відбулась акція «Молодіжний міст», в якій взяли участь місцеві школярі та вихованці гуртка «Школа лідера» з Новограда-Волинського.

Розпочався захід з музичної композиції «Запали вогонь» у виконанні Юлії Ейсмонт та вихованців хореографічного гуртка Баранівської школи мистецтв. Після чого керівник гуртка «Школа лідера» Олена Костюк презентувала міську громадську молодіжну організацію «Лідер» та представила її вихованців.

Спільно з баранівськими школярами звягельчани показали авторські міні-вистави, в яких потрібно було зіграти роль так, щоб запобігти виникненню конфлікту та провели тренінг «Компетентність в спілкуванні». Завершив акцію спільний флешмоб «Ми - українці».

По завершенні заходу заступник міського голови Оксана Загорська подякувала за організацію та проведення акції «Молодіжний міст» гостям з Новограда-Волинського та молоді Баранівки, яка прийшла на захід та активно приймала участь у його проведенні.

Міський голова Анатолій Душко також звернувся зі словами вдячності до присутніх і вручив подарунки й подяки керівнику гуртка «Школа лідера» Олені Костюк та її вихованцям.





фоторепортаж дивіться тут, відеорепортаж - тут

Немає коментарів:

Дописати коментар