01 листопада 2016

Баранівська гімназія серед лідерів за результатами державної підсумкової атестації


За результатами державної підсумкової атестації серед загальноосвітніх навчальних закладів Житомирської області Баранівська гімназія зайняла I місце з української мови і математики та III місце з історії України.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

Щоб привітати педагогічний колектив з такими високими досягненнями, до гімназії завітав голова Баранівської РДА Микола Вельчинський. Він вручив нрамоти і подяки управління освіти і науки Житомирської ОДА, Баранівської РДА та райради і висловив вдячність всім за сумлінну працю, мудрість, професіоналізм і талановитих учнів та  випускників.

"У ході конструктивного діалогу очільник району обговорив проблемні питання гімназії, вислухав думки та пропозиції освітян, а також поділився планами щодо покращення матеріально-технічної бази закладу. Так, найближчим часом планується провести ремонт підвальних приміщень, де учні зможуть у комфортних умовах займатися боксом, тенісом та вправлятися у стрільбі з пневматичної гвинтівки у стрілецькому тирі. На це з обласного та державного бюджетів виділено близько 300 тис. грн.

За рахунок коштів субвенції з державного бюджету в актову залу закуплять нові концертні крісла, а для групи продовженого дня - нові ліжка. Також будуть придбані меблі для учительської кімнати. Крім того, Микола Вельчинський попросив надати пропозиції, яке спортивне обладнання потрібно придбати для занять спортом.

Поряд з цим голова райдержадміністрації поділився планами на майбутнє. Зокрема повідомив, які роботи будуть проведені в гімназії вже в наступному році.

Так, планується перевести котельню гімназії на твердопаливну, що дасть відчутний економічний ефект, зменшуючи в рази сезонні витрати на опалення. Наприклад, введення в дію твердопаливних котелень у Баранівській школі №2 та Першотравенській школі дозволяє заощадити 1 млн грн. Також планується провести теплосанацію будівлі гімназії, а саме: утеплити зовнішні стіни, встановити металопластикові вікна, замінити вхідні двері та плитку на підлозі у центральному фойє", - інформує прес-служба.

По завершенні зустрічі голова райдержадміністрації ознайомився з навчально-виховним процесом закладу, оглянув, у якому стані перебувають вікна та роздягальні у спортивному залі та дав відповідні доручення начальнику відділу освіти РДА та директору гімназії.



фото прес-служби Баранівської РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар