21 листопада 2016

У День Гідності та Свободи у Баранівці вшанували героїв Майдану


21 листопада у День Гідності та Свободи мешканці Баранівки вшанували пам'ять загиблих героїв Небесної сотні. Взяти участь у мітингу, який проходив на площі Волі, прийшли близько сотні людей.

Після короткого вступного слова ведучого з міського Будинку культури В'ячеслава Шляхтенка, учасники мітингу вшанували пам'ять героїв Майдану покладанням квітів до пам'ятного знаку героям Небесної сотні на площі Волі.

У заході взяли участь представники районної та міської влади, закладів охорони здоров'я, культури, поліції, держслужбовці та жителі міста, загалом близько сотні людей.

Нагадаємо, День Гідності та Свободи в Україні відзначається відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка № 872/2014 від 13 листопада 2014 року.






16 коментарів:

  1. Анонім21.11.16, 21:56

    Все під протокол . Без слів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. не всі особистості району присутні, де хто знехтував...чи може нову цяцьку оглядає...

      Видалити
    2. Анонім22.11.16, 12:38

      Дехто просто працює...

      Видалити
    3. Анонім22.11.16, 15:36

      Працює де? в Житомирі на черговому засідання УКРОПу як у п'ятницю 18-го? Цікаво, чи у главбуха вистачить сміливості не нарахувати цьому декому зарплату за цей день? Може я не правий і поїздка в робочий час в інше місто, щоб взяти участь у засіданні партійного осередку вважається роботою, тоді перепрошую.

      Видалити
    4. Анонім22.11.16, 22:05

      Заспокойтеся! Душко у відпустці!

      Видалити
    5. Анонім23.11.16, 09:03

      Знаємо ми ці відпустки. Спочатку пише заяву. А потім заднім числом себе відкликає, забираючи компенсацію.

      Видалити
    6. Анонім23.11.16, 11:44

      У відпустці? То це ще гірше, коли причиною щоб не прийти і не покласти квітку до пам'ятника стає відпустка. Нічого не скажеш, справжній Патріот... Хоча, там в УКРОПі всі такі. Коломойський перестане фінансувати - розбіжаться як миші.

      Видалити
  2. Анонім23.11.16, 11:49

    Перший зареєструвався, і отпуск треба. Вибори крута штука. Благословіння отримав. В бой. А не квіти класти українським патріотам, що мішають русь московську строить.

    ВідповістиВидалити
  3. Він уже у московського патріархата добро получив. Сам Нікодім буде бубуніти за нього. Каже шо самого моськовського Кирила уже підключив. Де ж тут Україну побудуєш, як москалі до корита лізуть. Так, ось чиєю допомогою перший зареєстрований кандидат Душко запоручився. Путінець. Здоров'я тобі. Бачу воно тебе вже покидає.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім23.11.16, 13:21

    На що він розраховує. Країна іде, добре, повзе, але вперед. Який Московський? Це ж історично уже вчорашній день. Як у майбутнє іти з гирьою СССР? Так його молодь перша винесе. Люди чекають змін.

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім23.11.16, 13:56

    Які претензіі до Душка? Він що вас на майдан водив? Де ті що гроші відмивали за рахунок майдану? Де штаб супротиву? Де крикуни і одноразові х***і типу Гавніцького і Ковальського і т.д. Продажний Ворощук заховався за спинами "патріотів" а потім в самотині у роздумах стоіть? Де отці Киівського патріархату? Одні запроданці стоять і радіють що через убіенних прийшли до влади. А чи допустим ще таку халяву?

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім23.11.16, 14:02

    А інші кандедати що чекають? Цікаво, хто із них попросить благословіння від н***в, що сюди заїхали з Лугандона, але до москалів не пішли. Працюють у Світі Царства тихенько і Господа прославляють!

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім23.11.16, 14:19

    Ковальського Душко ще побачить. Можете не переживати. Саме тому він і іде проти таких Душків і ко... Халява буде нормальна. Скоро старт. Я особисто за Ковальського, хай хвости попідкручує.

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім23.11.16, 14:38

    Так зухвало використовувати московську релігію як Душко може тільки біс. Не забуваєш хто зараз наші землі загарбує? Не патріот Олександрович ти і від тебе в натурі немає чого чекати. Парі з бісом це програш. Навіть коли і зумієш обдурити громаду і виграєш. Москвіч ти наш.

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім23.11.16, 15:06

    Вельчинський якийсь розумнішій. Ці моменти зараз будуть грати значну роль. Голова громади повинен об"єднати громаду і в релігії також. Тому, як завжди космонавти...причому з триколором кремля.

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім23.11.16, 15:11

    Сергей Ворощук. Не бойся я с тобой. Скоро беремо концервні банки і сідаємо під кабінет Душка. Беремо чорнокожих братів із Царства Божого і женемо злих духів, І його тоже.

    ВідповістиВидалити