21 листопада 2016

Житель Баранівського району загинув під колесами позашляховика


20 листопада на трасі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій позашляховика Toyota Land Cruiser збив насмерть 43-річного жителя Баранівського району на пішохідному переході.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 листопада о 20.20 на 185 км + 50 м автодороги Київ-Чоп поблизу повороту в смт Довбиш. Нині встановлено, що водій автомобіля Toyota Land Cruiser, 41-річний місцевий житель, рухаючись у напрямку м. Новограда-Волинського, скоїв наїзд на пішохода, 43-річного жителя Баранівського району, який переходив дорогу по пішохідному переходу. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід від отриманих травм загинув на місці події", - йдеться у повідомленні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх причин та обставин події.

Нагадаємо, 14 листопада у селищі Довбиш Баранівського району водій вантажівки DAF наїхав на 49-річного жителя села Явне, який сидів у нетверезому стані на дорозі.

Немає коментарів:

Дописати коментар