09 листопада 2016

Баранівський районний центр соціальних служб і терцентр закриють наприкінці року


Районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді і територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) припинять свою діяльність шляхом ліквідації 26 грудня.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

"Відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 24.10.2016 року №145-к «Про призупинення діяльності районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді" зі змінами від 31.10.2016 року, районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді припинить свою діяльність шляхом ліквідації 26.12.2016 року. Для заявлення своїх вимог кредитори можуть звернутися за адресою: Баранівка, вул. Соборна,12 тел. 4-30-52.

Відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 24.10.2016 року №144-к «Про призупинення діяльності територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) зі змінами від 31.10.2016 року, територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) припинить свою діяльність шляхом ліквідації 26.12.2016 року. Для заявлення своїх вимог кредитори можуть звернутися за адресою: Баранівка, вул. Поліська,23, тел. 4-35-98", - йдеться у повідомленні.

На офіційному сайті Баранівської райдержадміністрації є інформація про те, що на обліку в районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за станом на 1 лютого 2015 року перебуває 216 дітей із 96 сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Як повідомили місто Баранівка у терцентрі, станом на 1 жовтня 2016 року на обліку в терцентрі перебувають 2669 чоловік. На постійному обслуговуванні вдома перебуває 504 підопічних. За 9 місяців 2016 року терцентр надав різного роду соціальних послуг для 2248 пристарілих громадян. Загальний розмір наданої допомоги становить 190,2 тис. грн, з якої 136 тис. грн надано благодійно. Платних послуг надано на суму 54,2 тис. грн.

9 коментарів:

  1. Анонім12.11.16, 23:42

    То для чого ж закривати цей ТорЦентр , коли він вирішує реальні життєво важливі питання , опікується дітьми і людьми які опинилися в складних життєвих обставинах . Якщо не тор центр , то хто . Чомусь у нас така тенденція , ящо хтось працює на благо людей , то його обов"язково потрібно аналювати .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім13.11.16, 18:28

      Обидва центри закриваються у зв'язку з децентралізацією. Ці повноваження тепер будуть виконувати об'єднані громади, які матимуть на це відповідні гроші. Тепер усе буде залежати, хто очолить ці громади. Якщо це буде адекватний чоловік, то він обов'язково відкриє такі центри у громаді, а люди й далі будуть отримувати всі ці послуги.

      Видалити
  2. зато зможуть собы ще одного помычника найнять

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім13.11.16, 07:50

    Немає слів.....



    ВідповістиВидалити
  4. Анонім14.11.16, 07:13

    Що ж буде робити Тарасик,який і так нічого там не робив

    ВідповістиВидалити
  5. Хто б, що не говорив, але Тарас Борисович показує нормальну роботу. І бабки його поважають. Організував роботу будинку пристарілих в Довбиші. Одним словом, як було бачили, як буде побачимо. Тарас Борисович показав роботу і його колектив може далі в громаді тягнути роботу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім14.10.17, 23:35

      Ну, і що ж тей тарасик може робити? Тільки обіцянки, нічого линього. А
      те що дім для престарілих і що там робиться, ніхто з людей не знає, як реально помирають люди,бо за ними не дивляться, коли нема Ванкевички (то сука реальна) або керівника, ніхто навіть незнає, що там у приміщенні живуть миші, таргани бігають у їдальні на столах, у кутках, а їжу яку дають із продуктів які непридатні до споживання (ті самі рибні котлетки зі смердотної риби, просрочене молоко і т.д.), як обдурюють, а мед? який подарили престарілим на день спаса, то працівники!!! цього закладу поділили цей мед між собою, нібито як і ніхто нічого не давав. то коли тарасику позвонили самі престарілі, довідавшись про це, то він дав прикурить і ванкевичці і ільченисі. а продукти зі складу дуже гарно вивозяться машиною на якій їздить ванкєвічка(на державній!), а саме головне - медикаменти, на які у престарілих із пенсії забираються. от наприклад, потрібно для ванкевички якісь ліки, то медсетра замовляє у аптеці у баранівці, а потім списують , нібито престарілі випили чи зїли ліки. нема про кого горовити своя мафія!!!!!!.....

      Видалити
    2. Анонім14.10.17, 23:45

      Мафія, про що може говоритися, коли там у домі престарілих годують тухлою рибкою(катлєткі), просрочене молоко, кефір, таргани на столах у їдальні, а продукти як вивозяться машинкою гарно, а медикаменти виписуються на престарілих, не всі, а забирає начальство, а списують на престарілих, хоча в них з пенсії вираховуються на це кошти!!! а гуманітарочка яка привозиться, то перше перебирає начальство, потім санітаркі, аж потім старим людям, якщо дістанеться. Люди часто вмирають. а хто остався, з перших кого прийняли до цього дому! бояться щоби не вигнали бо нема куди йти.

      Видалити
  6. Гнатюк17.11.16, 14:21

    Борисович закачуй рукава та створюй у громаді таку структуру. Нам без неї буде плохо.

    ВідповістиВидалити