18 листопада 2016

У Мирославлі на честь загиблого в АТО бійця 30-ї бригади провели урок пам'яті


11 листопада у школі села Мирославль Баранівського району провели урок пам'яті, привячений колишньому учню школи Віктору Наливайку, який загинув під час проведення АТО в серпні 2014 року.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

"У залі школи зібралися учні, вчителі, рідні Віктора, односельці, всі, хто пам’ятають його і гордяться сміливим, мужнім, хоробрим односельцем. Саме таким він залишився у спогадах людей, хоч і пішов із життя у самому розквіті сил – цього року йому мало виповнитися 35.

Саме цього дня до с.Мирославль завітав голова райдержадміністрації Микола Вельчинський, який вручив орден «За мужність» ІІІ ступеня Віктору Наливайку, на жаль, посмертно, його тітці – Ганні Молодковець. Хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих воїнів України.

Діти читали сумні поезії про війну, загиблих героїв, молилися за живих. Вчителі детально розповіли про подвиг та життя Віктора Наливайка. Також до присутніх звернулася Берестівський сільський голова Надія Закусило, яка закликала односельців не залишатися байдужими до таких заходів і пам’ятати свого героя-земляка
", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, боєць 30-ї окремої механізованої бригади Віктор Наливайко загинув у серпні 2014 року. Його поховали 14 травня 2015 року у селі Мирославль. 27 вересня 2015 року в центрі села на його честь встановили гранітну стелу. 4 липня 2016 року Президент України Петро Порошенко посмертно нагородив героя орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

фото з сайту Баранівської РДА

8 коментарів:

  1. Вітя - Герой ! Мужній . Такі народжуються один на тисячі. А ви чинуші- піарщики цинічні. Не торгуйтеся Славою Героя ! Він чхав на ваші вибори Він боронив Батьківщину!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім18.11.16, 17:41

      Чуєш патріот, попустись трохи. По твоєму пам'ятати про Віктора повинні тільки жителі Мирославля? Чинуші що не люди? Їм що заборонено згадувати про загиблих і з'являтися на такого роду заходах?

      Видалити
    2. Анонім18.11.16, 18:02

      Саме цікаве, що якби ніхто від влади не приїхав, то такі як цей ВДВ перші б тут писали про погану владу, яка навіть не згадує про наших загиблих героїв. Цей ВДВ того таке і пише бо вибори. Будь-який момент ловить аби конкурентів лайном полити. Мабуть з УКРОПу. Оце і є самий справжній цинік. Робіть висновки.

      Видалити
  2. Влада-це не тільки Вільчинський. Вручення посмертної нагороди Герою Наливайку треба було приурочити певному державному чи релігійному дню. Залучити військових й громадкість, висвітлити в пресі і телебаченні . А ви маючи душонки темні кидаєте це в політику. Бог вам суддя.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім18.11.16, 20:32

    Особливо це звучить цинічно,бо в школі провели урок ,яку "легкої" руки керівників району брехнею реорганізували.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім18.11.16, 23:23

      якщо це всі її учні, то дивно, що не закрили взагалі

      Видалити
  4. Дід Панас18.11.16, 20:45

    Позакривайте роти і вшануйте Героя хвилиною мовчання.

    ВідповістиВидалити
  5. ВДВ 95 та18.11.16, 21:21

    Діду та й Панасе, ми ВІТЮ ШАНУВАЛИ Й ШАНУЄМО не тільки хв мовчання. А ось мовчати - дзуськи . Школи позакривалися а тепер топчуться по попелищах . Пробачай Наливайко Вітя.

    ВідповістиВидалити