20 жовтня 2016

Мешканців Баранівки запрошують взяти участь в акції «Молодіжний міст»


Молодих людей віком від 14 до 35 років, які мешкають у Баранівці запрошують взяти участь в акції «Молодіжний міст», яка відбудеться 21 жовтня о 15:00 в міському Будинку культури ім. А. Пашкевича.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівській міській раді.

"Виконавчий комітет Баранівської міської ради прийняв рішення про проведення акції "Молодіжний міст". Метою даної акції є зустріч молоді міста Баранівка з молодіжними організаціями інших міст для обміну досвідом по впровадженню молодіжних ідей, проектів тощо. Основним завданням цього заходу є розвинути зацікавленість, віру та впевненість молоді Баранівки щодо активної життєвої позиції, діяльності у розвитку демократії нашої громади та України в цілому", - йдеться у повідомленні.

За словами організаторів, в акції мають взяти участь представники міської громадської молодіжної організації «Лідер» з міста Новограда-Волинського. Має відбутися презентація соціального проекту «Театр «Форум», авторська міні-вистава «Батьки і діти», міні-тренінг «Компетентність у спілкуванні», акція «Ветеран живе поруч» та флешмоб «Ми - українці».

Немає коментарів:

Дописати коментар