07 жовтня 2016

Школярі Баранівського району відвідали місця партизанської слави


27 вересня у Баранівському районі до Дня партизанської слави відбувся велосипедний туристсько-спортивний похід, в якому взяли участь команди 7 шкіл району та міського Будинку дитячої творчості.

Про це місто Баранівка повідомили у відділі освіти Баранівської РДА.

"27 вересня у Баранівському районі відбувся традиційний велопохід до Дня партизанської слави, засновником та організатором якого є вчителька Баранівської школи №2 Євдокія Колішенко. У ньому взяли участь команди Кашперівської, Рогачівської, Полянківської, Мар’янівської, Острожецької та Явненської шкіл, а також Баранівської школи №2 і Баранівського міського Будинку дитячої та юнацької творчості.

Маршрут пролягав від навчальних закладів до партизанської землянки біля села Явне. Учасники велопоходу зустрілися з родиною загиблого воїна АТО Вадима Пашковського, поклали квіти до меморіальної дошки та вшанували пам’ять хвилиною мовчання. Біля «Землянки» кожна команда поділилася зібраними спогадами та інформацією про партизанів і учасників Другої світової війни свого населеного пункту, разом співали пісні й декламували вірші на патріотичну тематику", - йдеться у повідомленні.








фото Євдокії Колішенко

2 коментарі: