19 жовтня 2016

Житомирські студенти відвідали у Баранівці три місцеві підприємства


Студенти гірничо-екологічного факультету Житомирського державного технологічного університету відвідали у Баранівці три місцеві підприємства, на одному з яких їх напоїли органічним молоком.

Про це місто Баранівка повідомили у прес-службі Житомирського державного технологічного університету.

Зокрема, разом із викладачами вони відвідвідали підприємство з виробництва органічної продукції ТОВ «Oрганік Мілк». У рамках екскурсії ознайомились з технологією виробництва, процесом  очищенням повітря та стічних вод на підприємстві. По завершенні зустрічі студенти мали можливість продегустувати органічну молочну продукцію.

Також студенти побували на ТОВ “Еко Нова” – підприємстві з утилізації небезпечних відходів та переробки тари і практично ознайомились з технологією утилізації відходів.

Зустрічали студентів Житомирського державного технологічного університету і в цехах деревообробки та на складах ДП «Баранівське лісомисливське господарство».

Мета поїздки – вивчення технології деревообробки на підприємстві, ознайомлення з повним комплексом лісогосподарських робіт. Студенти  побачили систему транспортування і умови зберігання сировини у цеху переробки, а у цеху деревообробки  практично вивчали сучасне деревообробне обладнання. Головний інженер підприємства розповів про прийоми роботи на вищезгаданому обладнанні та  продемонстрував технічні умови експортних пилозаготовок.

Крім цього, студенти відвідали цех по підготовці до роботи та заточці стрічкових пил, вивчили роботу обладнання з видалення опилок у цеху. Після чого поїхали до лісівництва, де лісничий показав процес заготівлі деревини на ділянці головного користування, ознайомив з тим, як відбувається лісовідновлення на ділянці після завершення рубки.

Наприкінці практики для студентів провели екскурсію по території адмінбудівлі, розсадника та вольєра лісництва. Лісничий розповів студентами про те, як ведуть господарство лісівники, показав розсадник, теплицю, дендропарк, розповів про всі види декоративних рослин з великого біорізноманіття тих, що ростуть на території лісництва.





фото прес-служби ЖДТУ

3 коментарі:

  1. Анонім19.10.16, 11:01

    Цікаво, чи знали викладачі, що екскурсія до утилізатора є непотрібною) І на якій основі їм взагалі її проводили, так як дозволу на роботу немає, ліцензії позбавили...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.10.16, 11:18

      Ну чого, нехай побачать як виглядає утилізатор, який не можна запускати.

      Видалити
  2. Анонім24.10.16, 12:39

    Побачите, вони всеодно його запустять. Не зважаючи на інтереси людей, ні на що. Вони поводять себе так, ніби їм нічого не забороняли, їм на всіх наплювати. Так як ми Случ врятували, так і Баранівку від утилізатора.

    ВідповістиВидалити