17 жовтня 2016

Мешканців Баранівки запрошують обговорити Генеральний план міста


Мешканців Баранівки запрошують у зал засідань міської ради, щоб ознайомитись з Генеральним планом міста та залишити свої зауваження і пропозиції у Книзі громадського обговорення.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівській міській раді.

"12 жовтня 2016 року до Баранівської міської ради доставлено матеріали містобудівної документації «Генеральний план м. Баранівка Житомирської області», виконані відповідно до договору з Державним підприємством Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто» імені Ю. М. Білоконя", - йдеться у повідомленні.

Ознайомитись з генпланом міста Баранівка можна у залі засідань міської ради. Усі бажаючі можуть написати свої зауваження і пропозиції у Книзі громадського обговорення упродовж місяця з дня публікації даного оголошення у газеті «Слово Полісся» (до 19 листопада).


Довідково: генплан міста Баранівка має бути направлений для надання висновків в Житомирську облдержадміністрацію та для проведення державної експертизи. При наявності усіх необхідних висновків та після громадських слухань (час і місце проведення яких обіцяють повідомити пізніше) новий генплан мають затвердити рішенням сесії міської ради.

Інформаційну довідку до генплану можна переглянути тут, основне креслення - тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар