06 жовтня 2016

Заступник голови Баранівської РДА Оксана Бабінець поїде на стажування у Францію


Заступник голови Баранівської райдержадміністрації Оксана Бабінець стала однію з 10 фіналістів проекту «Навчальні програми професійного зростання» і наприкінці литопада поїде на стажування у Францію.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

"Нещодавно до Баранівської райдержадміністрації надійшла приємна звістка: заступник голови адміністрації Оксана Павлівна Бабінець за результатами відповідного конкурсного відбору стала фіналістом навчальної програми «Нові підходи до реформування системи адміністрування середньої школи в Україні», що проходитиме у Франції з 26 листопада до 3 грудня 2016 року у рамках проекту «Навчальні програми професійного зростання» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), - йдеться у повідомленні.

Основна мета програми – детальне ознайомлення українських урядовців та фахівців, залучених до реформи шкільної освіти, з європейським досвідом і практикою адміністрування шкільної системи в умовах децентралізації.

Навчання надасть підтримку діяльності українського уряду та державних установ по поліпшенню якості шкільної освіти шляхом вдосконалення методів викладання і якості навчання в українських школах через інтеграцію кращих європейських практик системного адміністрування школи з використанням сучасних підходів та інновацій.

Прикметно, що професійне стажування у Франції за даною програмою будуть проходити всього 10 її фіналістів на чолі із заступником Міністра освіти і науки України Павлом Хобзеєм. Фінансування всіх заходів, у тому числі витрати на авіапереліт з Києва до Франції і у зворотному напрямку, перебування у країні стажування, здійснюватиметься донором проекту «Навчальні програми професійного зростання» – Урядом США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Переїзди по Україні та оформлення візових документів і страховки покривають учасники програми власним коштом. Тому на цю закордонну поїздку не буде витрачено жодної копійки бюджетних коштів.


Нагадаємо, Бабінець Оксана Павлівна народилася 10 листопада 1975 року. Закінчила Житомирський педагогічний інститут імені Івана Франка. З серпня 1998 року по квітень 2002 року працювала вчителем української та англійської мови Баранівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2. З 2010 року працювала на посаді заступника міського голови, керуючої справами виконавчого комітету Баранівської міської ради. З 28 липня 2015 року працює на посаді заступника голови Баранівської райдержадміністрації. 

21 коментар:

  1. Анонім07.10.16, 08:24

    Наші вітання! Дійсно достойна людина і вкотре довела свій професіоналізм.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім07.10.16, 11:42

    За Оксану Павлівну рада,щиро вітаю,але нашим законодавцям уже слід реформувати мізки

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім07.10.16, 12:06

    Ось хто має буде новим начальником відділу освіти! А Ворощук нехай іде до Вельчинського в зами і займеться питаннями діяльності на території району всіляких випалювальників деревного вугілля, нелегальних лісопилок, сушарок і т.д. Бо Хіміч, я так розумію, більше по аграрній частині петрає.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім07.10.16, 14:20

      він взагалі ні в чому не петрає, крім як за начальством пальто носити

      Видалити
    2. Анонім07.10.16, 14:45

      Давайте тільки без оцих переходів на особистості. Ідіть до Хіміча і йому це кажіть. Анонімно ображати великого розуму не треба.

      Видалити
    3. Анонім07.10.16, 15:15

      Кожен в адміністрації працює на своєму місці і виконує свою справу. Не треба тут зводити власні рахунки і зіштовхувати між собою гравців однієї команди. Бажаю успіхів!

      Видалити
  4. Анонім07.10.16, 18:06

    Молодець Оксана.Вітаю тебе,недарма в школі тебе називали" ходяча енциклопедія".Браво я дуже рада за свою однокласницю!!!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім07.10.16, 21:01

    Вітаю Оксано Павлівно! Ви потрапили у десятку найкращих. Я вітаю вас і бажаю вам і далі таких хороших результатів!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Видно башковита тьотя.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім07.10.16, 22:01

      Антон - точно! Щей проста і надзвичайно скромна.

      Видалити
  7. Чаркей07.10.16, 23:13

    Французи лишній раз переконаються хто ми є і в цій "енциклопедії ". Дурня породжує дурню. І сміх і гріх .

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім08.10.16, 01:16

    Вітаю Оксано Павлівно!

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім10.10.16, 13:39

    на кого стажуватись. про що йде мова. адміністраціі не буде. да дійсно оксана чудова людина але іі місце в школі біля дітей і не більше

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.10.16, 15:26

      Не буде адміністрацій, то будуть префектури. Та й у новостворених громадах будуть створені органи управління освітою. Розумні люди потрібні скрізь. Чи керувати повинні тільки бездарі, колишні трієчники і двієчники, які уміють тільки дути в трубу??? Такі як Оксана вже не раз доводили: їх більше цінять чужі, аніж свої!!!

      Видалити
  10. Савич (Процун) Інна10.10.16, 20:30

    Оксана Павлівна, молодчина!!!!!!!! Я тебе вчила лише 2 роки, але ти в моїй памяті залишила найкращі спогади!!!! І правду хтось попереду коментував, що твоє місце в школі, адже з кожним роком ( відколи існує навчання за контрактом) все менше і менше висококваліфікованих кадрів, які отримували освіту за знання, а не за батьківські кошти.Нехай ця поїздка принесе тобі і нам максимально користі!!!!!! Вболіваю за тебе!!!

    ВідповістиВидалити
  11. Любов Горшкова11.10.16, 11:09

    Оксано Павлівно, вітаю! Перемог завжди і в усьому!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.10.16, 13:56

      А хіба вона одна в нас така роумна он Світлана Присяжнюк з відділу освіти мало не щороку ідить по закордонах як переможець ГРАНТІВ і про це ніхто не піарить і теж хорощий розумний вчитель а тут такий адміністративний піар

      Видалити
    2. Анонім11.10.16, 16:10

      А хіба хтось заважає розмістити на сайті відділу освіти інформацію про Світлану Присяжнюк? Хай поділиться досвідом, порадіємо й за неї.

      Видалити
    3. Любов Горшкова11.10.16, 18:25

      Так, захоплююсь талантом і творчістю Світлани Присяжнюк, дуже велика молодчина! Добре було б, щоб висвітлювали досягнення всіх. Поки радіймо за Оксану Павлівну...

      Видалити
  12. Анонім11.10.16, 15:38

    Оксано Павлівно, вітаю! Рада за тебе.

    ВідповістиВидалити