11 жовтня 2016

Підопічні Баранівського терцентру мають свій кабінет ультразвукової діагностики


3 жовтня у відділенні денного перебування територіального центру соціального обслуговування Баранівського району, яке знаходиться на території райлікарні відкрили кабінет ультразвукової діагностики.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

"У відділенні денного перебування терцентру, що розміщене на території Баранівської комунальної центральної районної лікарні, відкрито кабінет ультразвукової діагностики. 3 жовтня лікар УЗД Анатолій Чумак, який згодився провести пробний місячний діагностичний курс, прийняв там перших пацієнтів. Того дня, щоб побачити, як працює апарат, на запрошення директора терцентру Тараса Суса прибула заступник голови РДА Оксана Бабінець. Лікар розповів, що проводитиме прийом пацієнтів (підопічних центру) у цьому відділенні. А так як має власну апаратуру, що забезпечує більш точну діагностику, Анатолій Іванович погодився за умови виявлення серйозних патологій у літніх людей, дообстежувати їх на своїй власній апаратурі безкоштовно", - йдеться у повідомленні.



Нагадаємо, апарат УЗД вартістю 654 тис. 902 грн у терцентр привезли на початку травня.

14 коментарів:

  1. Анонім12.10.16, 09:39

    Чумак на два апарати , важкувато людині буде...

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім12.10.16, 12:44

    Що значить "погодився дообстежувати на своїй власній апаратурі"? У лікаря є своя власна апаратура? Тобто у нього є свій приватний медзаклад чи він сам купив апаратуру і приніс її на роботу в райлікарню?

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім12.10.16, 13:43

    Люди добрі яка шикарна ідея купити такий апарат УЗД за 655 тис.грн. після якого потрібно ще діагнустуватися на власній апаратурі у Чумака, яка напевно ще із БФЗ. МОЛОДЕЦЬ "ЧЕСНИЙ" МИКОЛА РОМАНОВИЧ СУС!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім12.10.16, 14:07

      Аноніме, та ти ж хоч почитай для початку про цей апарат УЗД. Цей апарат ніхто не купував. Цей апарат у травні подарував терцентру народний депутат Володимир Литвин. Просто подякуй і йти зроби собі УЗД головного мозку.

      Видалити
  4. Анонім12.10.16, 14:27

    ось вам і робота районноі влади стидно жити в такому баранячому районі де ж ці активісти де ковальчук sos

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Володимир12.10.16, 15:08

      Не зрозумів зв'язку. При чому тут цей апарат УЗД до роботи районної влади?

      Видалити
  5. Анонім13.10.16, 11:04

    Всі працівники терцентру, і інші організації району попереджені про скорочення до нового року. Їх не буде. При громаді будуть інші організації. І така розкош як УЗІ тоже перестане бути. Все руйнують.

    ВідповістиВидалити
  6. Петрович16.10.16, 14:33

    Борисович старається щось нове, а тут і стаціонар в Довбиші Вельчинський закриває і скоро не тільки УЗІ не буде, весь центр йому не треба. Але він це не люди. Нам старшим центр треба. Нехай до цієї адаптації центру скидає обороти. Бачиш який Господар районний. Не може він то Душко нас не обідить. Борисович нас так просто не здавай. Не бійся. Ми з тобою.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.10.16, 15:46

      Петрович, не мели дурниць. Вже кому-кому, а Душку такі як ми зі своїми проблемами точно до одного місця. Максимум, що він нам зробить, це ще одну лавочку поставить і місце на кладовищі пообіцяє поближче до входу.

      Видалити
  7. Анатолій Іванович фаховий спеціаліст. Свою роботу виконує якісно. Рівень тримає. (Я взяв заключення Києва - він повторив точно, ще й уточнено. Фото. І паралельно рекомендує, як можна лікуватись). І не дивно, що терцентр саме його залучив до проведень даних обстежень. Така робота коштує дорожче. А Івановичу дійсно це реклама і визнання, народне, яке за гроши не купиш, бо воно коштує дорожче.

    ВідповістиВидалити
  8. Карат19.10.16, 15:49

    Так, так. Чумак нормальний лікар.

    ВідповістиВидалити
  9. Дай боже кожному бути таким спецом. В цій справі головне діагноз який він бачить в телек. Дякуємо Чумаку і Тарасу. Литвин пітримав стареньких. 100 років Вам.

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім20.10.16, 10:53

    Не все так просто. Вільчинський закриває милосердя. Тоєсть така служба для нього не треба. хто він такий шо за нас верішувати. Він казав шо буде сохранять район. Де його слова ? Брихун. Уже збори провів у милосерді. І ще сестер Хреста не буде. А він нам треба?

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім20.10.16, 10:55

    Робота налажена. Але я чув, що райадміністрація все закриває.

    ВідповістиВидалити