31 жовтня 2016

У Баранівці члени Молодіжної ради представили на конкурс 6 проектів


27 жовтня у Баранівській міській раді конкурсна комісія визначила переможців конкурсного відбору на право бути членом Молодіжної ради, під час якого учасники конкурсу презентували свої проекти.

На конкурсі було представлено 6 проектів різної тематики, а саме:

1. "Промінь надії. Ігрова кімната для дітей з особливими потребами",
автори проекту: Юлія Дем'яненко, Вікторія Гончарук та Альона Гриценюк.
автори проекту: Віктор Пулковський, Юлія Нікітчина та Дарина Лисюк.
автори проекту: Роман Заєць, Валентин Загорський, Дмитро Нікітчин, Ігор Дупляк, Назар Бричковський, Владислава Луговська та Лілія Губерт.
автори проекту: Сергій Цимбалюк, Михайло Скворцов та Дмитро Свінціцький.
автори проекту: Юлія Сазонова, Аліна Зубар, Ілона Друг, Інна Василькова та Надія Залуцька.

6. "Чиста вода - здорова нація. Облаштування дитсадка локальною системою очищення води eSpring", автор проекту: Юлія Сазонова.

У результаті I місце з активом 18 балів виборов проект "Промінь надії. Ігрова кімната для дітей з особливими потребами". II місце, набравши 17 балів, посів проект "Екологічне виховання населення: роздільне сортування сміття", а III місце з активом 6 балів здобув проект "Спорт та молодь: облаштування баскетбольного майданчика". Згідно рішення міськвиконкому, переможці отримають грошові винагороди: 1500, 1000 та 500 грн відповідно.

За словами голови конкурсної комісії Оксани Загорської, всіх учасників конкурсного відбору прийняли до лав Молодіжної ради. Всі презентовані на конкурсі проекти згодом будуть опубліковані на сайті міської ради, по кожному з них буде відкрите голосування, і проект, який набере найбільшу кількість голосів буде реалізований за рахунок бюджетних коштів.







фоторепортаж дивіться тут

15 коментарів:

  1. Анонім31.10.16, 20:59

    є непогані проекти. але ж це має бути дійсно МОЛОДІЖНА РАДА!!! школярі, студенти. що там забув 40-річний Вітюня Пулковський? хоча можливо він ще десь у шкільному віці і літає)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім31.10.16, 22:16

      Нічого ти розумієш. Він душею молодий! З іншого боку, як кажуть, якщо б молодість знала, а старість могла... Так що нехай дєрзає, аби на користь.

      Видалити
    2. Cергій06.11.16, 16:27

      Старші люди там для того щоб учили менших які будуть приходити в молодіжну раду бо ті хто там зараз через декілька років підуть далі вчитися і ясне діло муситимуть піти з неї а на їхню заміну прийдуть інші діти яким потрібно пояснювати все заново.

      Видалити
    3. Анонім07.11.16, 11:37

      То значить Вітя Пулковський та інші - це так званий міськком комсомолу, який буде працювати з молоддю міста? Дивно тільки, що в цьому міськкомі практично відсутні "смотрящі" з педосвітою. Навіть радянський комсомол добирав кадри більш серйозніші. Бо Вітя працює з молоддю тільки в одному напрямку - "закадрити".

      Видалити
  2. Анонім01.11.16, 14:52

    Дива не сталося: виграв проект "Промінь надії", керівником якого є працівник міської ради (МБК). До призерів увійшов і Вітюня Пулковський (ну як не перемогти, коли в журі - його пасія!), який просто "списав ідею і не тільки" з проекту міської ради, який колись визнавався переможцем всеукраїнського конкурсу (видно, пасія й підкинула необхідні матеріали!). На жаль, організатори не подумали: як можна ставити в один ряд дорослих та учнів? Хіба не можна було з етичних міркувань заборонити участь у конкурсі працівників міської ради, а дорослу й учнівську молодь розділити в різні номінації? Хоча радує душу той факт, що в місті буде хоч щось зроблено для дітей з обмеженими можливостями. Колись для цих дітей був навіть спеціальний гурток у будинку творчості, але мерові Душку він чимось заважав, і роботу гуртка було призупинено, а викладача відправлено на пенсію...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім01.11.16, 15:51

      Це ще не перемога, а просто думка конкурсної комісії. СПРАВЖНЯ перемога буде коли ЛЮДИ проголосують. Правда, пишуть, що це голосування буде на сайті міської ради, а віри тому "сайту" немає.

      Щодо проекту Пулковського, то я взагалі не розумію що це за проект? Міська рада вже давно розпочала цю ідею втілювати в життя, навіть баки для роздільного сміття вже почали ставити. Будуть потім збирати і віддавати на переробку. Яка роль у цьому ВЖЕ ЗАПУЩЕНОМУ процесі Пулковського я взагалі не розумію. Ходити по дворам і пояснювати людям, що необхідно сортувати сміття? То нехай ходить і розповідає. Навіщо для цього проект і гроші з бюджету? Напиши список вулиць і ходи розповідай.

      Ігрова кімната діло добре, але половина важливості і доречності цього проекту не сама кімната як така, а спосіб у який ці діти будуть туди добиратися і повертатися потім додому (якщо аи розумієте про що я) Облаштувати кімнату діло не хитре, аби гроші були. Але від того, що така кімната ПРОСТО БУДЕ - толку ніякого.

      Особисто я буду голосувати за баскетбольний майданчик. Це сама реальна, молодіжна і актуальна тема. У нас є футбольне поле (і не одне), волейбольні майданчики, тренажери... а для баскетболу тільки зал у ФОЦі і школи. Тобто лише закриті приміщення.

      Видалити
    2. Анонім04.11.16, 10:44

      Навіть якщо цей проект переможе і майданчик таки збудують, то учні навряд чи зможуть ним користуватися. Наш Космос любить передавати громадське майно в приватні руки. Он міський стадіон наприклад закритий для всіх, крім футболістів Кераміка. Те ж саме і ФОК. Гроші туди вкладали всі: держава, область, район і місто, а користуватися може тільки купка людей, наближених до мера. Навіть для офіційних змагань приходиться випрошувати стадіон чи ФОК, а простим смертним туди - зась!

      Видалити
    3. Анонім04.11.16, 22:03

      Не перейде він в чиюсь власність бо буде збудований біля Гімназії або десь поблизу парку, тим більш є проект в інтернеті який всі можуть бачити що він збудований не по проекту міської ради і передавати комусь його немають права. Тим більше майданчик вуличний і максимум буде загорожений парканом і будь хто зможе там займатися.

      Видалити
    4. Анонім05.11.16, 08:17

      Тренажерний майданчик теж будувався для всіх і при всіх міських головах, крім Космоса, туди був вільний доступ. Але спробуйте зайти туди зараз, коли стадіон на замку...

      Видалити
  3. Анонім05.11.16, 22:22

    Стадіон закритий з центрального входу а боковий вхід завжди відкритий.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім06.11.16, 08:30

    Боковий вхід - це той лаз у сітці, який зробили діти???

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім06.11.16, 16:15

      Ти пройдись між фоком і стадіоном там вхід є!!!!!! Він завжди відкритий!!!!!

      Видалити
    2. Анонім07.11.16, 11:56

      А чому тоді Драган виганяє із стадіону малечу, яка пройшла через цей "чорний вхід"? Чому "чорний"? Бо там немає ніякої таблички чи якогось іншого вказівника. А на центральному вході щодня висить замок, незважаючи на те, що директор стадіону і все його сімейство, яке офіційно оформлено як штатні працівники, справно отримує зарплату з бюджету.

      Видалити
  5. Анонім06.11.16, 15:57

    Верх цинізму Юлії Брод-Дем! Пропонує відкрити кімнату для діток - інвалідів, а сама в Будинку культури вже кафе відкриває . Хіба БК існує для таких цілей? Звісно космонавт не міг відмовити своєму кредитору. Але, б...дь, не в БК розміщувати кафе кредиторів! От і маємо, ФОК фактично у власності с...за і по сумісництву депутата міськради Драгана і використовується як готель та шинок для мера та його команди . Будинок культури наполовину зайнятий "любими друзями" і вже переходить на госпрозрахунок. Питання: якого милого на нього бюджетні гроші з листопада виділяти? Таке імовірно чекатиме всі клуби району , якщо космоса знову оберуть. Питання їх закриття вирішиться за місяць-другий.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім06.11.16, 16:46

      За такі заходи які вони останнім часом роблять треба глядачам доплачувати Діди будували щей даром передали громаді а тут якісь п...и голосуть щоб з нас грощі здерти НУне к...и? Запамятайте іх пики і не голосуйте за цих п...в Слава УКРАІНІ

      Видалити