28 жовтня 2016

У Баранівській школі №2 визначили, хто є найкращою осінньою панянкою


27 жовтня у Баранівській школі №2 провели конкурс "Панна Осінь", під час якого учениці 9-11 класів змагалися у 5 конкурсах аби визначити найкращу осінню панянку навчального закладу.

Про це повідомляється на сторінці Баранівської загальноосвітньої школи I-III ступенів №2 ім. О.Сябрук у соцмережі Facebook.

"27 жовтня в Баранівській ЗОШ І-ІІІ ст.№2 ім.О.Сябрук відбулося феєричне, а головне, найулюбленіше свято - "Панна Осінь". У цей день за місце найкращої осінньої панянки школи змагалися учасниці 9-11 класів. На свято були запрошені батьки та друзі учасниць, вчителі та учні школи. Учасниці змагались у конкурсах: візитка, осіння композиція, талант, міс конгеніальність та мода ХХІ сторіччя. За результатами всіх конкурсів "Панною Осінь" стала учениця 11-А класу Сніжана Ворчакова. У номінації "Міс Креативність" перемогу здобула учениця 10-Б класу Аліна Мирончук, у номінації "Міс Посмішка" - учениця 10-А класу Діана Нікітчина, у номінації "Міс Оригінальність" - учениця 11-Б класу Дарина Лисюк, у номінації "Міс Ніжність" - учениця 9-Б класу Анна Бурлака", - йдеться у повідомленні.









фото та відео з соцмережі Facebook

2 коментарі:

  1. Анонім01.11.16, 14:58

    Гарні й креативні панночки! Хай вам щастить!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім06.11.16, 08:55

    Дуже гарно! Молодці! Ждем від вас нових та цікавих заходів!

    ВідповістиВидалити