21 жовтня 2016

Баранівський район посів 17 місце за оцінкою результативності діяльності РДА


За оцінкою результативності діяльності райдержадміністрацій та виконкомів рад міст обласного значення Житомирської області за січень-червень 2016 року Баранівський район посів 17 місце.

Про це повідомляється на сайті Житомирської облдержадміністрації.

"Усього оцінювалося 22 показники, що характеризують ситуацію у соціально-економічному розвитку районів та міст обласного значення за 5 напрямами: економічна ефективність, інвестиційний розвиток та зовнішньоекономічна співпраця, фінансова самодостатність, ефективність ринку праці та розвиток інфраструктури. Оцінка результативності діяльності здійснюється шляхом моніторингу відповідних показників Головним управлінням статистики у Житомирській області, Головним управлінням ДФС у Житомирській області, департаментом фінансів облдержадміністрації та департаментом містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ ОДА", - йдеться у повідомленні.

За напрямом «Розвиток інфраструктури» Баранівський район посів 19 місце, «Інвестиційний розвиток та зовнішньоекономічна співпраця» - 22 місце, «Ефективність ринку праці» - 6 місце, «Фінансова самодостатність» - 24 місце, «Економічна ефективність» - 7 місце.

Довідково. До п’ятірки лідерів увійшли: 1 місце Житомирський район, 2 – Новоград-Волинський, 3 – м. Малин, 4 – м. Житомир, 5 – м. Новоград-Волинський.

13 коментарів:

  1. Анонім26.10.16, 14:54

    А що вони зробили щоб бути першими?

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім27.10.16, 08:01

    що вони є що нема одинаково але Бабінець поіде в Францію научиться і нарешті побачить що в іі рідному селі бібліотеку треба закрити в дитячому садку одна дитина і то завідуючоі яка возить іі з Баранівки на аж трьох працівників. люди добрі до бібліотеки даже стежки немає і іі не закривають а центри допомоги вони побачили і закривають. майбуть треба закрити адміністрацію і все стане на своі місця.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.10.16, 16:23

      А мерії не треба їхати нікуди, а просто подивитися законодавство, де чітко написано, що бібліотеки й дитячі садочки перебувають на балансах сільських, селищних і міської рад. Рішення про їх закриття має право прийняти тільки засновник, тобто відповідна сільська, селищна чи міська рада. Адміністрація є засновником територіального центру, а так як з нового року адміністрація зобов*язана передати ці повноваження в об*єднані громади, то адміністрація, як засновник терцентру, повинна закрити цю установу, щоб потім об*єднані громади відкрили їх у себе. Що ще не зрозуміло??? А щодо освіти, яку координує Бабінець, то наша гімназія стала першою в області за результатами державної підсумкової атестації. Район має гірші показники не по гуманітарній сфері, а по інвестиціях, бо тут недопрацьовує не тільки адміністрація, а й мерія, яка роками здійснює вояжі закордон шукаючи інвесторів. Питання: де інвестиції, залучені в місто??? У мерії вже майже рік працює на посаді спеціаліст по інвестиціях, а де результат???

      Видалити
    2. Анонім28.10.16, 13:01

      Люди добрі,що Ви пишете?Минулу атестацію дуже багато відміників провалили тому так мало і було відміників(дане питання наголошувалось за Баранівку даже в Житомирі на обласній нараді з освіти).А щодо приватних уроків то і в гімназіі вчителі проводять причому на групі продовженого дня (одна і та ж вчителька і приватний урок з дитиною за гроші і в класі групу продовженогодня).

      Видалити
    3. Анонім28.10.16, 16:31

      Люди добрі, це ви що пишете??? Подивіться на офіційні дані по державній підсумковій атестації. Гімназія обігнала навіть імениті житомирські школи! Дійсно, відмінників зараз набагато менше, але це говорить про те, що результати ДПА неможливо купити! А вчителі займаються репетиторством, тому що їх до цього спонукають батьки. Не буде попиту - не буде пропозиції! Не треба винити вчителя в тому, що він дає додаткові уроки для ваших дітей. У мерії наприклад навіть свої обов*язки виконують за хабар. Якби вчитель мав таку зарплату, як секретарка в мерії, не говорячи вже про "спеців", то в нього не було б потреби давати додаткові уроки!!!

      Видалити
  3. Анонім27.10.16, 19:37

    причому тут мерія до піднятого питання

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.10.16, 12:41

      а хіба баранівка не входить до баранівського району? якби місто залучило солідні інвестиції, то й район мав би кращий показник.

      Видалити
  4. Анонім27.10.16, 19:44

    якщо ваша бабінець так знає багато мов то хай піде в 2 школу і замінить директора який так учить дітей що вже з 16 години проводить в стінах державного закладу приватні уроки за 50 гривень за годину причому по 3 його ж учні зракуж. батьки за що ви платите йому . хай ідуть до бабінець в адміністрацію

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.10.16, 12:48

      Той, хто слухає вчителів на уроках, не потребує додаткових консультацій. Тільки ледачі платять за навчання, спочатку в школі, а потім у приватних вузах. А потім ці "проффессори" повертаються в Баранівку, і саме такі влаштовуються на роботу в мерію, бо розумні люди тікають геть від Космоса.

      Видалити
    2. Анонім28.10.16, 13:05

      Люди добрі ! Ви знаєте,що зараз на уроках діти так шумлять (доречі в гімназіі),що нормальна дитина може і незасвоіти матеріал .

      Видалити
    3. Анонім28.10.16, 16:20

      Нормальні діти з нормальними здібностями завжди можуть засвоїти матеріал, бо якщо щось недочули, то обов*язково перепитають на перерві у вчителя або ж вивчать це самостійно. Наприклад моя дитина ходить в гімназію і займає перші місця на районних олімпіадах з багатьох предметів. Причому не займається з репетиторами. Якщо учень має здібності, то він буде вчитися у будь-якій школі!!!

      Видалити
    4. Анонім28.10.16, 16:42

      Про що ви взагалі говорите? Ця тема не варта жодних обговорень. Вчителі давали, дають і будуть давати приватні уроки за гроші. Це закон ринку, поки є попит - буде і пропозиція. Чи може я не зрозумів і це просто прихована реклама хто і де дає платні уроки?) Ну тоді напишіть список з адресами і цінами і закриємо цю тему)))

      Видалити