21 жовтня 2016

Довбиська дитячо-юнацька спортивна школа відзначила свій 25-річний ювілей


16 жовтня у селищі Довбиш Баранівського району місцева дитячо-юнацька спортивна школа урочисто відзначила свій 25-річний ювілей. Представники районної та місцевої влади привітали її вихованців і тренерів зі святом і вручили їм грамоти, подяки та подарунки.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

Довбиська дитячо-юнацька спортивна школа заснована у 1991 році. Її першим директором був Олександр Спірін. Зараз спортшколу очолює Станіслав Кузьмінський. Крім відділень настільного тенісу та футболу тут функціонують відділення з пауерліфтингу, а також з боротьби, самбо та дзюдо. У спортшколі працює 6 тренерів.

За час існування спортшколи її вихованці приймали участь у спортивних змаганнях в Києві, Москві, Варшаві, Бонні, Роттердамі, Дубліні, Мальме, Йокогамі, Сент-Джорджі, Канбері та майже всіх обласних центрах України.

Тенісна команда «Олімп» виступала у вищій лізі першості України. Майстер спорту Алла Хоменко була переможницею міжнародних змагань у США, а також приймала участь у першості світу серед ветеранів в Японії та Австралії. Також команда виступала на чотирьох міжнародних Полонійських тенісних фестивалях в місті Ломжа (Польща). Збірна Житомирщини, яка представляла Україну на цих змаганнях була сформована на базі Довбиської ДЮСШ. Під керівництвом тренера Миколи Махна тричі ставала лауреатом цих змагань, а сам тренер виборов золоту медаль серед тренерів команд-учасниць.

Достойними титулами володіє й футбольна команда Довбиської ДЮСШ: багаторазові переможці та призери обласного футбольного фестивалю «Даруймо радість дітям!», призери обласної Дитячої ліги (3 місце), переможці обласних змагань «Шкіряний м’яч», чемпіони Всеукраїнських змагань з футболу «Золотий колосок» (м.Скадовськ, 2005 рік), бронзові призери Всеукраїнської спеціальної Олімпіади з футболу (м.Київ, 2007 рік), срібні призери Всеукраїнських фінальних змагань «Даруймо радість дітям!» (м.Переяслав-Хмельницький, 2008 рік), неодноразові призери Всеукраїнських змагань з футболу «Хто ти, майбутній олімпієць?», чемпіони Міжнародних Полонійських ігор з футболу (м.Ломжа, Польща, 2007 рік), срібні призери Міжнародного юнацького турніру з футболу (м.Бонн, Німеччина, 2006 рік), переможці міжнародного турніру з футболу (м.Бургштадт, Німеччина, 2008 рік), учасники Міжнародного турніру з футболу «Оранж Кап» (м.Оммен, Голландія, 2009 рік).

На святі присутніх вітали голова обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства АПК України Олександр Сташенко, голова Баранівської райдержадміністрації Микола Вельчинський, голова районної ради Сергій М’ялківський, завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Надія Ошатюк, селищний голова Юрій Домашин та меценат Володимир Поляківський, які висловили глибоку вдячність всьому колективу ДЮСШ за наполегливу працю, яку вони вклали та вкладають у підготовку юного покоління на шляху до омріяних сходинок п’єдесталів пошани.

Кращі спортсмени, ветерани та вдови ветеранів спорту, тренери, вихованці та випускники Довбиської ДЮСШ були відзначені грамотами та подяками, а також отримали чимало подарунків: сертифікат на 5 тис. грн на придбання спортивного інвентаря від районної влади, футбольні м’ячі, воротарські рукавиці, маніжки, гетри, бокали з футбольною тематикою, електрочайники, музичні центри – від місцевої влади.

фото з сайту Баранівської РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар