28 вересня 2016

У трьох селах Баранівського району мають встановити 70 вуличних ліхтарів


У Баранівськову районі, на автошляху Новоград-Волинський-Полонне-Старокостянтинів, вздовж сіл Марківка, Стара Гута та Глибочок мають встановити та підключити 70 вуличних ліхтарів.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

"За ініціативи Миколи Вельчинського, на території сіл Марківка, Стара Гута і Глибочок встановлюється вуличне освітлення. За словами сільського голови Володимира Вітюка, планується встановити 70 вуличних ліхтарів. Роботи перебувають на фінішній прямій і невдовзі освітлення буде підключено", - йдеться у повідомленні.

Крім того, голова райдержадміністрації дав доручення відділу освіти терміново зайнятися питанням буріння на території Глибочанської школи свердловини на воду.


фото з сайту Баранівської РДА

2 коментарі:

  1. Анонім01.10.16, 19:28

    Я би рекомендував спочатку дати раду ліхтарам які вже встановлені у інших селах ранійше . Бо посвітили вони у тих селах по кілька днів , загасли і з кінцями . Лише грошам горе . Так буде майбуть і тут ....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.10.16, 14:24

      Тут сільський голова не дасть ліхтарям просто висіти й не світити. А в тих селах, де ліхтарі не світять, хай обирають головами не своїх родичів, а тих, хто хоч щось хоче робити, а не просто класти в кишеню зарплату.

      Видалити