06 серпня 2016

У Баранівці на річці Случ продовжуються роботи з будівництва міні-ГЕС


ТОВ «Сайенс Інновейшн Продакшн» продовжує будувати міні-ГЕС на річці Случ. У компанії сподіваються, що всі роботи вдасться завершити до кінця 2016 року, а запустити саму станцію на початку 2017 року.

Про це місто Баранівка повідомив директор товариства з обмеженою відповідальністю «Сайенс Інновейшн Продакшн» Дмитро  Нікулін.

За його словами, зараз йдуть роботи зі встановлення шандорів нижнього та верхнього б'єфів. Після цього почнуть розбирати нижню та верню дамби і будувати протипаводкову площадку на переливі. У вересні облагородять територію: посадять дерева, кущі та посіють траву.

Дещо пізніше привезуть основне обладнання, яке планують встановити на налагодити до кінця поточного року, а на початку 2017 року - запустити саму станцію.






2 коментарі:

  1. Анонім13.08.16, 11:33

    Мабуть, скоро будуть вибори. Бо ця "будова століття" починає активно будуватися тільки перед ними. Цю станцію нам спочатку обіцяли запустити ще в 2012р, потім - у 2013 і так далі. Тепер уже обіцяють у 2017. Що ж, побачимо, чи все так складеться, як нам тут розказують. А Нікулін - це не проста "птиця", а екс-радник екс-міністра оборони, який мав громадянство РФ і розвалив нашу армію. Видно, екс-регіонали знову відшукали фінанси... Чи не з Австрії часом, де є капітали Азарова і його сім*ї??? Такий кредит так просто не дають!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім13.08.16, 12:17

      Він не тільки екс-радник екс-міністра оборони. Крім того, що він є співвласником ТОВ «Сайенс Інновейшн Продакшн», він є також основним бенефіціарним власником ТОВ «Балфорд Україна», яке зараз отримало дозвіл від Львівської ОДА на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва гідроелектростанції на річці Стрий поблизу села Довге (Дрогобицький район). Йому ж належить частина заміського клубу «Aventurie» під Києвом.

      Видалити