20 серпня 2016

У Баранівському районі завершують збирання ранніх зернових культур


Сільськогосподарські підприємства Баранівського району завершують збирати ранні зернові. Всіма сільськогосподарськими підприємствами району зібрано 95% площ. Всього намолочено 18 385 тонн зерна.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

Вже справили обжинки в ПП "Галекс-Агро", ТОВ "Баранівка-Агро", СТОВ "Мирославль-Агро", ПСП "Церем", ФГ "Мрія", ФГ "Сахнюкове", БСГП №1 та інших.

Найвища врожайність зернових є у хижівському ПСП "Церем", тут зібрали по 47,3 ц/га. По 37,3 ц/га зібрали у СТОВ "Мирославль-Агро", більше 30 ц/га мають у БСГП №1.

Загалом середня врожайність ранніх зернових по Баранівському району становить 27,6 ц/га.

фото з сайту Баранівської РДА

15 коментарів:

  1. Рабів до раю не пускають20.08.16, 15:50

    Смішно.Вони вам скажуть скільки зібрали. Це є пани і холопи на своїй землі яку навіки подарували отримавши в замін кісточку і дірочку з бублика. Шевченко то є пророк українців говорячи про німих панщину погорііле село подурілих людей. Картинка гарна - техніка , худоба , врожай . А за лаштунками - обі ранні і затуркані люди які працюють за копійки, в більшості без офіційного працевлаштування , вибрані пасовища, панські гай думки з зброєю , повна байдужість і нерозуміння людьми що вони тепер просто РАБИ.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім20.08.16, 17:17

      Чому раби? Навпаки господарі. Ніж філософствувати на дивані, поїдь у село і поговори з людьми. Кожен отримав свій пай і здавши в оренду отримує гроші. Хтось просто працює у цих ПСП і отримує зарплату. Всі всім задоволені. Так і має бути. А ти як думав, що кожен у сел мав створити міні-ПСП? Купити трактори, комбайни, сівалки і обробляти сотні гектарів своїми силами? А ще закупівельники, тендери, міндобрива, склади... Як на мене, то Шевченко писав зовсім про інше.

      Видалити
  2. Акції підприємств роздали щоб скупити за копійки. Приклад Баранівський ФЗ. Землю розпалювали щоб легітимно пригребти в одні руки. В європейських країнах де люди живуть здається краще і впевненіше агрохолдінги в СК виробництві це -25 відсотків все інше це малі та середні підприємства. А не голі села де задіяні чотири тракториста й десять тваринників . Більшість працює неофіційно а в чорну. І саме головне - з допомогою маніпуляцій і впливових дядьків ці так звані хазяї за фінансуванням держбюджету придбали основні засоби виробництва. - елітну худобу техніку. Продовжити? Що ви людям байла б'є те . Ви знищили село. І раді що вони спираються і вмирають. Вам головне земелька щоб махнули її китайцям чи арабам а самим в погану Європу .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім20.08.16, 22:27

      І де ж ти такий розумний був, коли це все відбувалося? Як на мене, то і ця техніка і племінна худоба і т.д. все це тут у нас у районі, і працює на район, і людям роботу дає і земля не простоює. Інша справа, чого у районі в магазинах немає дешевого м'яса, молока і т.д. якщо тут такі "славні" агрохолдінги? Оце питання! Маю надію, коли буде сформована нова тергромада, це питання обов'язково розглянуть.

      Видалити
  3. Мрійники і необачні. Вони працюють на свої кишені. Читайте -,Капітал" там відповідь сповна. Мир Труд Май.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім21.08.16, 11:51

    Мрійники були при КПСС. Прагли на землі, як раби, а заробляли навіть не копійки, а трудодні!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім21.08.16, 13:48

    25 ц/га на нашій землі?????????? Люди в Данії на камінні збирають по 80- 90 ц/га і турбуються про екологію, а у нас тільки, щоб відзвітувати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.08.16, 18:06

      А в Данії на ній працюють якраз наші українці. Вони завжди працюють краще у чужих господарів, ніж у себе вдома. У цьому наша біда.

      Видалити
    2. Анонім22.08.16, 06:52

      як платять-так і роблять

      Видалити
  6. Анонім23.08.16, 11:29

    За ці показники Хімічу потрібно дати орден сутулова.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім23.08.16, 14:09

      Не дадуть,бо з радикалами(Ковальским.О,Ковальчуком.М,Сусом.Т)
      НЕ ПОГОДЖЕНО.

      Видалити
  7. Анонім23.08.16, 22:10

    Дід Панас говорить, що для будь-якого погодження в м.Баранівка потрібна згода лише космічного мера і не більше

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім24.08.16, 17:25

    На сьогодні районном керують радикали при мовчазливому погодженні М.Р.!?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.08.16, 20:44

      А хіба не Василько з мерії просив Кравчука замалювати картину???

      Видалити
  9. Анонім25.08.16, 09:18

    влади немає є три клоуни

    ВідповістиВидалити