23 серпня 2016

У Баранівській міськраді розповіли про плани щодо реконструкції скверу


Гранітний постамент у сквері по вулиці Соборній хочуть перенести ближче до краю тротуару, а саму територію дитячого майданчику розширити та встановити додаткові спортивно-ігрові комплекси.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівської міської ради.

20 серпня у Баранівку приїхала група житомирських проектантів з пропозиціями по проекту реконструкції скверу зі встановленням пам’ятника Тарасу Шевченко по вулиці Соборній.

У робочій зустрічі з гостями взяли участь: міський голова Анатолій Душко, депутат міської ради Володимир Лис, художник Володимир Кравчук та підприємець Віктор Сидорівський.

Володимир Лис вніс пропозицію щодо розширення території, яку займає дитячий майданчик. Для того, щоб встановити додаткові спортивно-ігрові комплекси депутат запропонував перенести гранітний постамент ближче до краю тротуару.

У результаті колективного обговорення також виникла ідея облаштувати майданчик з тренажерами для того, щоб дорослі могли займатися фітнесом.


Нагадаємо, 1 червня депутати міськради проголосували за надання дозволу на замовлення проектно-кошторисної документації по реконструкції скверу зі встановленням пам’ятника Тарасу Шевченко по вулиці Соборній, яку, за словами мера, роблять на перспективу.

13 коментарів:

  1. Тетяна24.08.16, 08:06

    А чому неможна ті самі спортивно-ігрові комплекси поставити в парку біля стадіону,колись були качелі а зараз що одні бочечки і ті ледь дихають,там так само багато батьків відпочивають з дітками

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. згодна, i як тим мамакам буде видно тих дтей з того кутка? Не треба все на кучу валити. Залишть суто дитячим , нашо тулити аби що?

      Видалити
    2. Анонім24.08.16, 11:51

      Цілком підтримую. Є парково-спортивний комплекс у місті, і саме там доречні спортивно-ігрові комплекси й тренажери. Сквер у центрі має бути насамперед місцем відпочинку, а не спорту. Там можна поставити лавочки з WI-FI, як у Житомирі на Михайлівській, невеличкий фонтан, а головне - нарешті встановити бюст Шевченка!

      Видалити
  2. Анонім24.08.16, 12:55

    Робить зарядку поруч з Тарасом Шевченко м круто?! Махаеш ногами на Шевченка, вiд Шевченка,задом,передом...."неначе люди подурiли" по iншому не скажеш..

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім25.08.16, 01:27

    Дуже слушне зауваження про недоречність спорт-майданчика. В парк! В парк стате такі речі! А тут "старий" центр міста, тут повинні бути фонтани, арт-кафешки, ліхтарики, гарні газони і квіти.

    ВідповістиВидалити
  4. давайте організуємо голосування, чи потрібні там тренежери. Більшій частині населення недо займання спортом у центрі міста(((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Cвiтлана26.08.16, 01:34

      Якщо хтось це може до мерiї донести, то було б добре.

      Видалити
  5. Анонім26.08.16, 21:43

    Проекти робити і їх втілювати це різні речі . Вже ми маємо ГЕС на річці , яку запускають майже 10 років . Скільки бабла та піару наш мер звідти витиснув . Тільки вибори підходять , дивись вже екскаватор стоїть . А скільки бабла там відмивається один господь бог і Анатолій Олександрович знають . Іще жоден проект не запрацював у місті , де толя кусень собі не відвалив . І де він цього навчився ?

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім26.08.16, 23:49

    ...а чому б не встановити там концертний майданчик...місце дуже зручне,а погруддя можна встановити зліва в алейці.А не встановлювати арендовану сцену на стінах колишнього гасроному та бару Стасюків і "запихати" туди людей ніби в тунель. А для тренажерів дійсно є місце - стадіон.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.08.16, 10:19

      Так до того все і йде, щоб те погруддя запихнути кудись в ж... Від цього Толі чомусь чекаємо лише пакості.

      Видалити
  7. Анонім30.08.16, 09:44

    треба встановити червоно чорний прапор. Слава Україні! Слава Героям !

    ВідповістиВидалити