01 серпня 2016

Баранівські поліцейські затримали двох кавказців-гастролерів з Кривого Рогу


28 липня баранівські правоохоронці затримали кавказців-гастролерів з Кривого Рогу, які серед білого дня пограбували у Баранівці автомобіль, поцупивши з нього документи та гроші в сумі 3,5 тис. грн.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському відділенні поліції.

"26 липня о 14.15 до чергової частини надійшла заява від 27-річного жителя Житомира, про те, що близько 14.00 невідомі особи таємно вчинили крадіжку документів та грошей зі службового автомобіля "Газель", який був незачинений", - йдеться у повідомленні.

Прибувши на місце події правоохоронці з'ясували, що біля одного з торгівельних закладів, який знаходиться по вулиці Звягельській, невідома особа, скориставшись тимчасовою відсутністю водія, викрала з автомобіля документи та гроші у сумі 3,5 тис. грн.

Провівши низку спеціальних заходів, 28 липня поліцейські затримали автомобіль "ВАЗ-21011" з двома гастролерами-кавказцями, мешканцями міста Кривий Ріг, 1965 та 1986 років народження, які у скоєному зізналися. У ході слідства також була встановлена їхня причетність до низки інших схожих злочинів на території Житомирської та інших областей.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.1 КК України (крадіжка). За такий злочин передбачено покарання до 3-х років позбавлення волі.

За словами начальника Баранівського відділення поліції Олексія Гнатюка, встановити та затримати зловмисників вдалося завдяки камерам відеоспостереження.

"Оперативно встановити і затримати зловмисників, нам вдалося завдяки системі відеоспостереження. Тому, окремо хочу подякувати місцевій фірмі, яка встановила цю систему та надає нам постійну технічну пітримку", - сказав Олексій Гнгатюк.


Нагадаємо, 25 липня поліцейські затримали дівчину, яка пограбувала 3-річну дитину.

Немає коментарів:

Дописати коментар