25 липня 2016

У Баранівці серед білого дня пограбували 3-річну дитину, яка гуляла у сквері


25 липня баранівські правоохоронці затримали 17-річну дівчину, яка серед білого дня пограбувала у Баранівці на дитячому майданчику 3-річну дитину, знявши з неї дві золоті сережки та хрестик.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському відділенні поліції.

"22 липня о 21.30 до чергової частини надійшла заява від 20-річної жительки Баранівки, про те, що близько 19.00, коли вона повернулась додому, то виявила відсутність у своєї 3-річної доньки двох сережок, які знаходилися у вухах та хрестика (розп'яття), який знаходився на шиї, виготовлених з металу жовтого кольору", - йдеться у повідомленні.

Прибувши на місце події правоохоронці з'ясували, що 22 липня у сквері відпочинку для дітей, який знаходиться по вулиці Соборній невідома особа, скориставшись тимчасовою відсутністю пенсіонерки, яка наглядала за дитиною, зняла з останньої золоті прикраси.

Провівши низку спеціальних заходів поліцейські встановили, що до злочину причетна мешканка села Вірля Баранівського району, 1998 року народження, раніше судима за крадіжку, яка у скоєному зізналася. Вилучені речі частково повернули власниці.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.1 КК України (крадіжка). За такий злочин передбачено покарання до 3-х років позбавлення волі.

Нагадаємо, 16 липня у жінки-підприємця вкрали бензопилу та 36 літрів солодкої води.

Немає коментарів:

Дописати коментар