23 липня 2016

У Баранівському районі затримали автомобіль «ЗІЛ» з краденою деревиною


21 липня вночі поблизу селища Кам’яний Брід Баранівського району правоохоронці затримали автомобіль «ЗІЛ-131» з деревиною, яку незаконно вирубали у лісі сусіднього Пулинського району.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

«До Пулинського відділення поліції надійшла інформація від працівників лісництва про те, що у лісі поблизу села Білки невідомі вирубали 9 дерев породи дуб та вивозять їх. За вказаним повідомленням поліцейські, близько 3.00 ночі, затримали поблизу селища Кам’яний Брід Баранівського району автомобіль «ЗІЛ-131» з деревиною», - йдеться у повідомленні.

У ході першочергової перевірки поліцейські з’ясували, що транспортний засіб належить підприємству з виготовлення меблів, а за його кермом перебував 31-річний житель селища Романів Житомирської області. Автомобіль разом з керманичем доставили до відділення поліції для з’ясування всіх обставин, а за вказаним фактом розпочали кримінальне провадження за ст. 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України.

За словами водія «ЗІЛу», він не знав про незаконне переміщення деревини, а виконував перевезення відповідно до усного договору з приватним замовником.

фото з сайту ГУНП в Житомирській області

Немає коментарів:

Дописати коментар