03 серпня 2016

У Баранівці відбулися урочистості з нагоди 95-ї річниці створення УТМР


28 липня у Баранівці відбулися урочистості з нагоди 95-ї річниці створення Українського товариства мисливців та рибалок, на які прибули делегації членів УТМР з усієї Житомирської області.

Про це повідомляється на сайті Баранівської міської ради.

У міському Будинку культури ім. А. Пашкевича зі святом присутніх привітали, вручили грамоти, подяки та цінні подарунки: голова президії Житомирської обласної організації УТМР Павло Лайчук, заступник голови президії Василь Ткаченко, Баранівський міський голова Анатолій Душко, заступник голови Баранівської РДА Володимир Хіміч.

Під час урочистостей колишній мер Коростишева, а нині голова Коростишівської районної спілки УТМР Микола Чиколай подарував Баранівському міському голові  Анатолію Душку ікону Божої Матері «Семистрільну», яка є покровителькою мисливців.

З вітальним словом до членів товариства мисливців та рибалок звернувся почесний гість свята Володимир Литвин. Народний депутат відзначив цінними подарунками голів УТМР в Баранівському, Ємільчинському, Новоград-Волинському і Пулинському районах та ветерана Другої світової війни, члена Баранівської районної організації УТМР Петра Суса.

Міський голова Анатолій Душко, користуючись нагодою, в день пам’яті рівноапостольного князя Володимира та в знак подяки за вагомий внесок у розвиток міста вручив Володимиру Литвину сервіз «Бутон», виготовлений на колишньому Баранівському фарфоровому заводі.

Родзинкою свята став виступ найстаршого члена УТМР у Житомирській області, майже ровесника спілки, 93-річного Кирила Семенова. Він привітав колег, розповів про те, що вперше пішов на полювання у 13 років і досі є активним мисливцем та рибалкою.

Після чого відбувся концерт за участі: Марії Маркінлї, Юлії Ейсмонт, Володимира Савчука, Валерія Ляховича, Юлії Вовк та вихованців міського Будинку дитячої творчості.

Нині обласне товариство мисливців та рибалок нараховує понад 8 тисяч членів, у його користуванні перебуває 6 водойм, загальною площею 3,2 га та 1,43 млн га мисливських угідь, які охороняються єгерською службою, а це 170 працівників.



фото з сайту Баранівської міськради

Немає коментарів:

Дописати коментар