10 серпня 2016

З початку року на ремонт доріг у Баранівському районі витратили понад 3,5 млн грн


Станом на 1 серпня філією «Баранівський райавтодор» за 7 місяців освоєно коштів на суму 3 млн 554,2 тис. грн, з них 1 млн 161,1 тис. грн з державного бюджету, 2 млн. 394,1 тис. грн з місцевого бюджету.

Про це повідомляється на сайті Баранівської райдержадміністрації.

"За кошти районного бюджету, які виділені в рамках Програми розвитку транспортної інфраструктури та шляхового господарства Баранівського району на 2016-2020 роки на реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності району у цьому році вже проведено поточний ремонт вулиць в: смт Полянка, смт Кам’яний Брід, смт Мар’янівка, с. Смолдирів, с. Вірля, с. Мирославль, с. Йосипівка, с. Кашперівка, с. Марківка, с. Ялишів та дорога до кладовища в с. Зеремля. Не стоять осторонь і Баранівська міська рада, Довбиська селищна, Дубрівська, Берестівська сільські ради, які за власні кошти або кошти спонсорів також ремонтують дороги своїх населених пунктів", - йдеться у повідомленні.

За словами Миколи Вельчинського, робота в цьому напрямку не буде зупинена і ремонт таких проблемних вулиць та доріг у Баранівському районі районі продовжуватиметься.

фото з сайту Баранівської РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар