10 липня 2016

У Баранівці двох учасників АТО поставили на першочерговий квартирний облік


У Баранівці двох учасників бойових дій в зоні АТО поставили на першочерговий квартирний облік. Таке рішення прийняли члени міськвиконкому на засіданні, яке відбулося 24 червня.

"Поставити на першочерговий квартирний облік згідно п. 14 ст. 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальному захисту», як учасника бойових дій в АТО:: Свінціцького Олександра Миколайовича, Муравського Валерія Сергійовича", - йдеться у рішенні виконкому від 24 червня.

10 коментарів:

  1. Відповіді
    1. Анонім11.07.16, 15:14

      яке діло? кудись записали прізвища двох людей - і все, та й то без жодних обгрунтувань, оце діііло...

      Видалити
    2. Анонім11.07.16, 16:56

      Біда в тому, що їх не записали нікуди, якщо вірити рішенню: ні до списків на першу чергу, ні до позачергових. Їх просто "поставили", тобто "забили на них" і крапка.

      Видалити
  2. Анонім10.07.16, 17:52

    Щось заціпило критикам Душка.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім11.07.16, 00:28

    А чому саме цих , а не інших . А що інші гірші ??? Думаю має бути якийсь критерій . Наприклад рекеомендації на громадських слуханнях , які згодом затвердить сесія міськради ,тощо . На даний час як підкуп виборнця міським головою це не назвеш . Якщо давати квартири , то всім АЕОшникам , які потребують покращення житлових умов , або не давати нікому . Втім , як кажуть обіцянка - цяцянка . Цікаво , скільки і кому за часи головування душка а.о. у м. Баранівка видали квартир . Нехай прозвітує .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.07.16, 11:41

      Почитай уважно: поставити на позачергове надання квартири це ще не "давати квартири"

      Видалити
  4. Анонім11.07.16, 08:46

    Дійсно, так не піде. Як одним то квартира а іншим навіть отримати посвідчення учасника АТО проблемно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.07.16, 10:26

      Посвідчення отримати не проблемно. Здайте відповідні документи в управління праці, і одержите посвідчення.

      Видалити
  5. Анонім11.07.16, 09:41

    Хочу сказати, що навіть цих людей поставили на облік не так, як потрібно. Тут є посилання тільки на закон про статус ветеранів війни і відсутні посилання на Правила квартирного обліку. Однак саме згідно з Правилами громадяни ставляться як на загальну, так і на позачергову чергу, і формування списків відповідних черг здійснюється відповідно до пунктів Правил. Якщо міська рада ставить АТОшників на чергу без посилання на Правила та їх пункти, то тоді будь-який з них може в судовому порядку довести, що саме він повинен у першу чергу одержати квартиру, а не відповідно до черговості поміж самих учасників АТО.

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім11.07.16, 10:24

    Ще ніхто з учасників АТО не отримав ніякої квартири у Баранівці. Держава придбала квартири (за державний кошт) тільки 4 сім*ям загиблих в АТО. З міського бюджету взагалі не надавалися кошти ні на оздоровлення дітей учасників АТО, ні на придбання для них квартир. Хоча наприклад у Дубрівці виділили з бюджету гроші на путівки для дітей пільгових категорій, у тому числі і для дітей учасників АТО. А міська рада приймає рішення тільки декларативного характеру, а де потрібна реальна допомога, там мер розводить руками.

    ВідповістиВидалити