11 липня 2016

Мешканцям Баранівки офіційно дозволили танцювати на дискотеці до часу ночі


Розглянувши заяву директора міського Будинку культури імені Анатолія Пашкевича, виконком міської ради погодив розпорядок роботи дискотеки у міському парку з 22.00 вечора до 1.00 ночі.

За відповідне рішення проголосували члени виконкому Баранівської міської ради на засіданні, яке відбулося 24 червня.

"Погодити міському Будинку культури ім. А.Пашкевича такий розпорядок роботи дискотеки, що розташована по вул. Соборна, 40А, місто Баранівка у міському парку ім. В.Хоменка: п’ятниця - неділя та вихідні і святкові дні 22:00 год. - 1:00 год. Без перерви", - йдеться у рішенні виконавчого комітету міської ради від 24 червня.

10 коментарів:

  1. Анонім11.07.16, 13:48

    А з жителями прилеглих будинків цей графік погоджували? Чи вони вже не мають права на відпочинок? Музика гримить так, що її чутно навіть через закриті вікна і за кілометри. А поруч живуть переважно старенькі люди. Я вже мовчу, що це грубе порушення закону про тишу. Але хіба наш мер дотримується законів???

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.07.16, 15:18

      Тут про це писати немає сенсу, пишіть в мерію. По закону, на ваше звернення мають відреагувати на протязі 10 днів. Можливо і переглянуть рішення. Бо офіційно зараз мерія права, немає жалоб - немає проблем.

      Видалити
    2. Анонім11.07.16, 15:41

      Хіба має право мерія порушувати закон про тишу, де чорним по білому сказано, що забороняються гучний спів і викрики, користування звуковідтворювальною апаратурою і т.д. у нічний час (з 22:00 до 8:00год) на захищених об*єктах: жилі будинки і прибудинкові території, парки(!) на території мікрорайонів і груп житлових будинків? Чи закон про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення для мерії - порожній звук? Ніхто не має права порушувати закон! І наявність чи відсутність скарг тут ні до чого! Давайте перестанемо платити меру зарплату, бо поки що відсутні "жалоби" з його боку щодо цього! Побачимо, як він тоді заспіває!

      Видалити
  2. Анонім11.07.16, 16:38

    Спочатку приймаємо рішення сесії, де забороняємо неповнолітнім знаходитися на вулицях міста без супроводу дорослих після 22:00. Потім рішенням виконкому дозволяємо цим же дітям (бо більшість відвідувачів дискотеки - до 18 років) танцювати аж до 1:00 ночі. А потім питаємо, чому в місті зростає злочинність. Де логіка?

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім11.07.16, 18:11

    Мені до Центру чути дискотеку.Уявити важко,як тим хто ближче...Але згодна з тим,що мовчати про це- значить не бути проти

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім14.07.16, 00:13

    Справді, де логіка (у Вас) : "...Потім рішенням виконкому дозволяємо цим же дітям..."?
    Ніяким не "цим же". "Ці" вже мають у ліжечку бути. А дозволяють всім іншим, крім неповнолітніх, згаданих у першому реченні, перебування яких на вулицях після 22:00 є порушенням.
    Дивний ононім - перекрутив все, а потім логіку знайти не може.

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім14.07.16, 15:49

    Вам же сказали, що більшість відвідувачів дискотеки - діти 14-17 років! Якщо не вірите, то прийдіть хоч раз і подивіться, для кого там гримить музика до першої ночі! Невже ви сліпі там, у мерії? Чи вам вже там однаково, аби бабки з дискотеки капали?

    ВідповістиВидалити
  6. А бар ЗОДІАК взагалі гримить до ранку, і цього ніхто не чує.

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім16.07.16, 09:58

    Так там гримить у приміщенні, стіни трохи поглинають звук. А тут децибали аж зашкалюють. Чути навіть у Заріччі. Що вже говорити про сусідні будинки, де живуть нещасні пенсіонери!

    ВідповістиВидалити
  8. Яка різниця в приміщенні чи на вулиці закон про тишу один для всіх.

    ВідповістиВидалити