05 липня 2016

У Баранівському районі вщент згорів дерев'яний сарай: загиблих та травмованих немає


3 липня у селі Вірля Баранівського району сталася пожежа у дерев'яному сараї. Прибувші за викликом рятувальники полум'я загасили, однак вогонь встиг повністю знищити будівлю.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському районному секторі управління ДСНС України у Житомирській області.

"3 липня о 17:59 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в нежитловому будинку у селі Вірля Баранівського району. За вказаною адресою негайно виїхали вогнеборці 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Баранівка. На час прибуття рятувальників на місце події вся будівля була охоплена вогнем та димом. Пожежу вдалося локалізквати о 18:15, а о 20:45 - повністю ліквідувати", - йдеться у повідомленні.

На думку фахівців, ймовірною причиною пожежі міг стати розряд блискавки.

"За словами сусіда, він почув сильний удар грому та побачив розряд блискавки неподалік його помешкання зі сторони сусідського будинку. Коли він вийшов надвір, то помітив, що горить стіна сусідського сараю. Після чого він сповістив сусідів і зателефонувавши до служби порятунку, люди почали гасити пожежу самостійно", - зазначили рятувальники.

Остаточну причину виникнення загоряння, а також суму збитку та врятованих матеріальних цінностей встановлюють фахівці. У результаті пожежі загиблих та травмованих немає.

фото Баранівському РС УДСНС

Немає коментарів:

Дописати коментар