04 липня 2016

У мікрорайоні Заріччя встановлять дитячий ігровий майданчик: пісок вже привезли


У мікрорайоні Заріччя на розі вулиці Ломоносова та ІІ провулку Гагаріна найближчим часом створять місце відпочинку, де встановлять дитячий ігровий майданчик, альтанку, гойдалку та огорожу.

Про це повідомляється на сайті Баранівської міськради.

"Мікрорайон Заріччя віддалений від центру міста тому батьки не завжди мають можливість приводити діток на існуючі ігрові майданчики. Знаючи про дану ситуацію, Баранівська міська рада запланувала найближчим часом створити місце відпочинку на розі ІІ пров. Гагаріна та вул. Ломоносова. Добру справу вже розпочали втілювати у життя. Нещодавно вивезли та розгорнули пісок і землю на території майбутньої зони відпочинку. За рахунок коштів депутата обласної ради Наталії Кокітко буде придбано дитячий ігровий майданчик, а міська рада профінансує альтанку, огорожу, гойдалку та ін. Роботи планується проводити силами працівників відділу житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради і жителів мікрорайону Заріччя", - йдеться у повідомленні.

фото з сайту міськради

Нагадаємо, у Баранівській школі № 2 мають побудувати сучасний просторий спортзал.

8 коментарів:

  1. Анонім04.07.16, 13:16

    Нащо альтанка біля дитячого майданчика? Усі поставлені мерією альтанки використовуються чомусь з однією метою: для розпивання спиртного дорослими дядьками. Тепер таку "малину" поставлять біля дитячого майданчика. Це для того, щоб діти вже змалку чули нецензурні слова та привчалися до чарки?

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім04.07.16, 13:20

    Шановні ! Невже дітям немає більше ніде місця, поставити майданчик тільки біля електротрансформатора?

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім04.07.16, 13:40

    Судячи з цієї статті, стає зрозуміло чий це сайт, хто спонсор, і що треба писати... Це ж чистої води піар Душка.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім04.07.16, 15:09

      Ой навпаки :) Тут основна ставка на коментарi. А вони явно на користь Вельчинського прописанi :)

      Видалити
    2. Анонім04.07.16, 15:25

      Прямо ставка))))) Ти мабуть той самий Анонім з одною звивиною, що вперто вірить у приналежність сайту комусь. Ну-ну, з'ясовуй далі, головне, що "караван іде".

      Видалити
    3. Анонім04.07.16, 16:58

      Розумники, ваші срачі тут недоречні. Ідіть собі десь на форум чи в чат. Краще б запропонували щось чи порадили, бо недолугість ваших міркувань - вражає.

      Видалити
  4. Слава КПСС і світлому майбутньому на чолі з такими вождями й гегемона ми ну вони один одного варті ну просто солодка парочка

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім05.07.16, 11:23

    Слава КПСС уже давно відпочиває в богодільні. Там уже давно чекають і на Ідею. Космос повернувся з вояжу по Естонії і знову взявся поливати брудом всіх і вся. І знову йому став заважати сайт. А караван іде...

    ВідповістиВидалити