02 липня 2016

На Івана Купала у Баранівці проведуть концерт та конкурс на найкращий віночок


Свято Івана Купала у Баранівці відбудеться 6 липня. На відміну від минулих років, цьогоріч його проведуть біля водойми, що у міському парку. На проведення заходів міськрада виділила 8 тис. грн.

Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету Баранівської міської ради на черговому засіданні, яке відбулося 24 червня.

Як повідомили місто Баранівка у міському Будинку культури ім. Анатолія Пашкевича, на свято Івана Купала глядачів очікують різноманітні конкурси, традиційне театралізоване дійство з Нептуном та розважально-концертна програма.

Крім того, за кошти спонсорів мають провести конкурс на найкращий віночок. Переможцям обіцяють вручити грошові винагороди у розмірі 200 та 100 грн за I і II місця відповідно.

Згідно додатку до рішення, свято Івана Купала обійдеться міському бюджету в 8 тис. грн. Левова частка кошторису припадає на призи для учасників конкурсів – 5,5 тис. грн. Ще 2 тис. грн потягнуть господарські витрати – освітлення, електропостачання, придбання матеріалів для прикрашання сцени, реквізит та купальське дерево. Виготовлення афіш – 500 грн.

2 коментарі:

  1. Анонім04.07.16, 13:11

    Найкращі віночки - в Золотої Айви. Можете відразу присудити їй і перше, друге місця!

    ВідповістиВидалити