09 липня 2016

На Івана Купала у Баранівці провели конкурс на найкращий купальський віночок


6 липня у Баранівці відсвяткували Івана Купала. На території міського парку для городян та гостей міста підготували театралізоване дійство та провели конкурс на найкращий купальський віночок.

Працівники міського Будинку культури ім. Анатолія Пашкевича підготували для громади театралізоване дійство з Нептуном, русалками та іншими міфологіними персонажами. Біля водойми облаштували купальське вогнище.

У конкурсі на найкращі купальські віночки перше місце розділили між собою Владислава Луговська та Лілія Губерт, друге місце посіла Марія Чечет.

На святі працювала виїзна торгівля та польова кухня, де всі бажаючі могли скуштувати куліш та гречану кашу, а на стадіоні для дітей встановили надувні батути та атракціони.

Нагадаємо, на проведення свята Івана Купала Баранівська міськрада виділила 8 тис. грн.







фото з сайту Баранівської міськради

4 коментарі:

  1. Сергій09.07.16, 15:23

    Молодці, провели чудове свято. Дякуємо.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім09.07.16, 17:01

    Класне місце для капища язичників, справді, пропоную зробити його постійним, де б ми могли збиратися не лише 6 липня...

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім09.07.16, 21:44

    Каша добра всім сподобалась.Молодці.Так тримати.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім11.07.16, 09:52

    Якщо дивитися на фото, то цю кашу їли тільки працівники мерії, окремі її депутати і всі їхні діти. Щось дуже мало людей на святі. Атракціони порожні, біля палаток вальяжно крокують працівники мерії, депутат їсть шашлик біля своєї ж торгової палатки, дві дівчинки пускають віночки, до 50 чоловік біля палаючого вогнища... Як для міста, де проживає 12000 людей, щось дуже мало присутніх. Мабуть, не всім хотілося дармової каші. Може, вона й була смачна, але більшість вирішила,щоб мер їв її сам зі своєю свитою. А хлопці, які грали й співали, молодці! Правда, купальських пісень там майже не було, але потужні молоді голоси принесли насолоду навіть тим, хто не був на святі, але чув їхні пісні по той бік річки.

    ВідповістиВидалити