01 липня 2016

Баранівський район серед лідерів по кількості бажаючих служити в українській армії


Серед усіх районів Житомирської області Баранівський район, разом із Радомишльським та Ємільчинським, має один із найкращих показників щодо бажання служити у лавах Збройних сил України.

Про це повідомляється на сайті Житомирської облдержадміністрації.

29 червня голова ОДА Сергій Машковський за участю заступника голови ОДА Ярослава Лагути, голів РДА та військових комісарів області провів нараду з питань забезпечення ЗСУ військовослужбовцями за контрактом та військовослужбовцями строкової служби.

"За два квартали 2016 року понад 1200 військовослужбовців підписали контракт зі Збройними силами України. Щодо строкової служби, нині до військових частин направлено 556 призовників із планованих 704", - йдеться у повідомленні.

За інформацією військового комісаріату, найбільше виявляють бажання служити у Радомишльському, Баранівському та Ємільчинському районах. Найменше контрактників в Олевському, Любарському, Володарсько-Волинському та Попільнянському районах.

фото з сайту Житомирської ОДА

6 коментарів:

  1. Анонім01.07.16, 12:14

    Чим туТ хвалитись? Тим що знайшли дурнів, які пішли воювати за те щоб з нас й далі барижня напару з криміналітетом знущалась

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім02.07.16, 01:38

      тобі ж уже не раз казали, що ти чмошник, а ти тут знову гадиш

      Видалити
  2. безробіття і безгрошів'я...

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім01.07.16, 16:57

    А хто повинен захищати нас, жінок і дітей, як не чоловіки? Якби не наші захисники, то ворог уже давно був би на кордоні з Польщею. І хто знає, чи вціліли б ваші хати, ваші діти й дружини... На Сході України воюють не дурні, а справжні патріоти, а дурні й боягузи теревенять тут! Слава Україні!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім01.07.16, 17:37

      Кому то це пояснюєш? Ти ж бачиш, що воно дурне. Не трать час.

      Видалити
  4. Анонім02.07.16, 20:48

    А анонім 01.07.16, 12:14 таки має рацію, не такий вже він і дурний, як тут дехто висловивс. Нас свої ж хохли вже так нагнули що далі нікуди.
    Одним словом, хто біля кормушки, то хрін ти його мобілізуєш, хоча він перший повинен йти захищати своє безбідне життя

    ВідповістиВидалити