05 липня 2016

У Баранівському районі з подвір'я пенсіонера вкрали електродвигун вартістю 500 грн


У селищі Мар'янівка Баранівського району двоє чоловіків зайшли у подвір'я до місцевого мешканця і викрали звідти електродвигун. Поліцейські зловмисників встановили. Викрадене у них вилучили.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському відділенні поліції.

"4 липня до Баранівського відділення поліції звернувся 79-річний житель селища Мар’янівка із заявою про крадіжку. Чоловік розповів, що з його подвір'я викрали електродвигун вартістю 500 грн. На місці події поліцейські з’ясували, що зловмисники зайшли на подвір’я домогосподарства та викрали звідти електродвигун вартістю 500 гривень. За попередніми даними, до крадіжки електродвигуна, належного пенсіонеру, причетні двоє його односельчан. Нині розпочато досудове розслідування", - йдеться у повідомленні.

Провівши низку спеціальних заходів поліцейські з’ясували, що до вчинення кримінального правопорушення причетні місцеві жителі віком 50 та 19 років, які у скоєному зізналися. Викрадене у них вилучили. Нині триває подальше досудове розслідування.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.3 КК України. За такий злочин передбачено покарання від 3 до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у селі Тартак двоє молодиків заради розваги поцупили чужу рушницю.

Немає коментарів:

Дописати коментар