20 червня 2016

Баранівські поліцейські затримали молодиків, які заради розваги поцупили чужу рушницю


У селі Тартак Баранівського району двоє молодиків залізли до будинку місцевого мешканця і викрали звідти мисливську рушницю та набої до неї. Поліцейські зловмисників встановили. Викрадене у них вилучили.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському відділенні поліції.

"До відділення поліції звернувся 35-річний житель села Тартак. Чоловік розповів, що напередодні хтось розбив віконне скло у його будинку, потрапив усередину і викрав гладкоствольну мисливську рушницю і 6 набоїв до неї", - йдеться у повідомленні.

Заявник поділився своїми підозрами щодо осіб, які могли проникнути у його будинок і викрасти зброю. Виявилося, того вечора він чаркував у компанії двох своїх знайомців із сусіднього селища Кам’яного Броду. На якомусь етапі спілкування між заявником і двома чоловіками зав’язалася суперечка, яка й спричинила кінець хмільної вечері.

До своєї оселі у селі Тартак заявник потрапив не одразу, а лише за кілька годин. Коли ж зайшов у хату, побачив розбиту шибку і відсутність рушниці. Перелякавшись за свою безпеку, чоловік наважився звернутися до правоохоронців.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка оглянула помешкання і навколишню територію. Водночас оперативники вже перевіряли інформацію, отриману від заявника.

"Підозри чоловіка виявилися небезпідставними. До крадіжки дійсно були причетні двоє раніше судимих жителів смт Кам’яний Брід віком 22-х і 23-х років. В одного з них правоохоронці вилучили рушницю. За словами молодиків, вони знали, що у їх знайомця із сусіднього села є зброя, і вирішили розважитися, викравши її", - повідомили у поліції.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.3 КК України. За такий злочин передбачено покарання від 3 до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 12 травня у селі Глибочок 79-річний велосипедист загинув під колесами авто.

Немає коментарів:

Дописати коментар