27 липня 2016

Міськвиконком виділив жителям Баранівки 35,5 тис. грн грошової допомоги


Виконавчий комітет Баранівської міської ради виділив 35,5 тис. грн для надання одноразової грошової допомоги жителям міста на лікування та покращення матеріально-побутових умов проживання.

За відповідне рішення проголосували члени виконкому Баранівської міської ради на засіданні, яке відбулося 26 липня.

"Виділити з загального фонду міського бюджету кошти в сумі 35,5 тис. грн для надання одноразової грошової допомоги жителям містп Баранівка на лікування та покращення матеріально-побутових умов", - йдеться у рішенні міськвиконкому від 26 липня.

Як зазначено у додатку до рішення, виділені кошти розподілили між 34-ма мешканцями Баранівки: 14 по 500 грн, 17 по 1 тис. грн, 1 - 2,5 тис. грн, 1 - 4 тис. грн, 1 - 5 тис. грн.


Нагадаємо, 24 червня міськвиконком виділив городянам 24,5 тис. грн грошової допомоги.

8 коментарів:

  1. Анонім28.07.16, 09:12

    Найбільші суми, як завжди, одержали "свої". У червні наприклад допомогу надали жительці Рогачева (фаворитці сивого мерського радника), а не Баранівки, причому в сумі 2500грн. (і це тоді, коли онкохворим жителям Баранівки давали по 1000грн.!). Також у червні "централізовано" надали допомогу всім жителям будинку по Соборній, де проживає депутат від УКРОПу Карюк, причому допомогу одержала навіть його цивільна дружина. По тисячі дали й чоловікам деяких бухгалтерів мерії. Причому чоловікам, які в цей час були на заробітках у Києві! Ось так дерибанять міський бюджет! Думаю, багато хто з одержувачів допомоги, особливо члени сімей працівників мерії та наближених до мера людей, уже повернули свою допомогу до кишені мера. Йому ж так потрібні гроші!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Володимир28.07.16, 22:06

      Так детально все може знати лише працівник міської ради. Тому, хочу подякувати Вам за правду. Допоки у міськраді є такі люди як Ви, ще не все значить втрачено. Ну і сайту теж, бо крім нього більше ніде у Баранівці і не напишеш про наболіле. Як на мене, то допомога - це добре починання, але чому її розподіл в руках однієї людини - питання. Маю надію, що це питання лише часу...

      Видалити
    2. Анонім29.07.16, 12:59

      Я не думаю, що там комусь дали допомогу безпідставно. Тому, навіть не знаю. Десь можна взагалі побачити ці списки, кому і на яких підставах дають допомогу?

      Видалити
    3. Анонім29.07.16, 13:27

      Чому не дали для Рудяшкіна й Налапко, а організовують благодійні концерти? Виходить так: мерія дає гроші тільки "потрібним" людям, а для решти хай скидається громада? Але ж мер дає допомогу не зі своєї кишені, а з нашої спільної. От хай і дасть хоча б по 5000 тисяч для керівників гуртків БК, яким терміново потрібна допомога на лікування!!!

      Видалити
  2. Анонім28.07.16, 21:08

    цікаво кому ж виділяють такі суми по 5тисяч,4 і 1000?адже коли ми сімя АТОвця,а в подальшому інвалід війни звернулись по допомогу нам виділили 500 гривень.Хоча на час звернення в нас було скрутне становище,чоловік не працює,тому що через травми не в змозі,дружина була без роботи,а на утриманні двоє неповнолітніх дітей.Жодного разу ніхто не приїхав не поцікавився може є якісь проблеми.Коли в 2015 році на день Баранівки хлопці атовці відмовились від набору продуктів,щоб в подальшому передали на передову,ці продукти роздавали нещасним і бідним,в яких пенсії по 3-5 тисяч.І не соромно було відати і брати.соромно за таку владу і за таких нещасних.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім29.07.16, 15:13

    Дають для тих, хто половину цих грошей принесе для мера. Як кажуть, мер добре діло зробив і від цього ще й йому, найбідовішому, щось від того перепало. А ви ж не понесете ці гроші назад у мерію. Тому вам і дали тільки 500грн, щоб відчепилися й більше не зверталися. Зате по 1000 отримують такі як Стасюк чи Карюк, тобто "самі бідні". Приносити додому "три сковороди" за операцію - це не приносити нічого - так вважають у мерії і дають додаткову допомогу патрійоту-хірургу! Це називається милосердя по-душківськи!

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім30.07.16, 19:33

    Как мало выделили, но жераф польшой ему видней

    ВідповістиВидалити