17 червня 2016

У Баранівці проведуть безкоштовну вакцинацію собак та котів проти сказу


Працівники Баранівської районної ветлікарні проведуть безкоштовну вакцинацію собак та котів проти сказу, які належать жителям міста Баранівка. На даний час вже вакциновано близько 600 тварин.

Про це місто Баранівка повідомив начальник Баранівської районної лікарні ветеринарної медицини Петро Линок.

«Величезною проблемою сьогодення у ветеринарній медицині є те, що держава не виділяє кошти на закупівлю вакцин, дезінфекторів та діагностикумів гостроінфекційних хвороб. Зважаючи на те, що час від часу фіксуються випадки сказу домашніх тварин, ветеринарна служба Баранівського району звернулася за допомогою до Баранівської міської ради. За сприяння міського голови Анатолія Душка благодійний фонд перерахував 10 тис. грн на рахунок Баранівської районної лікарні ветеринарної медицини. Кошти будуть використані для закупівлі антирабічної (проти сказу) вакцини», – розповів Петро Линок.

6 коментарів:

  1. Анонім20.06.16, 12:01

    Яким чином можна вакцинувати свого кота? Це будуть подворові обходи чи мешканці самі мають звернутися до вет. установи?

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім20.06.16, 23:20

    Так, мені теж це цікаво!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім21.06.16, 18:24

    Коли ці вакцини будуц

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім21.06.16, 21:54

    мені теж це цікаво

    ВідповістиВидалити
  5. Баранівська РДЛВМ22.06.16, 15:44

    Вакцинація собак та котів буде проводитись у Баранівській районній державній лікарні ветеринарної медицини за адресою вул.Старченка 11, для цього власники повинні предоставити тварину у ветеринарну установу самостійно. Вакцинація буде проводитись у понеділок, вівторок, середу та четвер з 13.00 по 16.00. Послуга за проведення вакцинації - 5 грн. (за одну голову). Вартість вакцини в послугу по вакцинації не входить так як вакцина закуплена за благодійні кошти.

    Завідувач протиепізоотичним відділом Баранівської РДЛВМ Свінціцький І.М.

    ВідповістиВидалити