27 червня 2016

У Баранівці до Дня Конституції проведуть акцію "Найбільший бутерброд із салом"


28 червня у Баранівці до Дня Конституції біля міського Будинку культури проведуть концерт, флешмоб і акцію "Найбільший бутерброд із салом". На проведення заходів міськрада виділила 2,5 тис. грн.

Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету Баранівської міської ради на черговому засіданні, яке відбулося 24 червня.

Відповідно до плану заходів, о 18.00 біля міського Будинку культури імені Анатолія Пашкевича планують провести молодіжний фестиваль, флешмоб "Я - патріот" та акцію "Найбільший бутерброд із салом". Після чого переможців нагородять призами.

Як зазначено у додатку до рішення, на проведення заходів мають витратити 2,5 тис. грн. На ці кошти планують закупити квіти, призи та подарунки для нагородження учасників святкових заходів біля міського Будинку культури імені Анатолія Пашкевича.

23 коментарі:

  1. Анонім27.06.16, 12:30

    А відпускні освітянам не дадуть?!!! А гроші за 2.5 місяців особам, що стоять на обліку у центрі зайнятості дати не хочуть?!!! (ЗАПИТАННЯ ДЛЯ КЕРІВНИЦТВА РАЙОНУ)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.06.16, 08:57

      Освітяни уже отримують відпускні. А виплати безробітним здійснюються напряму з державного бюджету через Державну службу зайнятості. Так що всі питання - до цієї служби. А хто хоче отримати більші відпускні - зверніться до мера. Він же обіцяв зарічанським вчителям допомогти. От хай і введе для них додаткові доплати з міського бюджету, як це робить київський мер. А поки що на цю школу мерія не дала навіть потріпаного мяча, зате піару було хоч відбавляй.

      Видалити
    2. Тетяна28.06.16, 09:17

      Якщо ви незнаєте,то відпускні освітянам виплатили навіть з оздоровчими,може якась там незначна частинка залишилась невиплачено,тому вчителі небідують

      Видалити
  2. Чорт любить гармидер. Краще б створювали робочі місця для людей.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім28.06.16, 06:30

    Нарешті реальний кошторис, а не 10 тисяч кожне свято. Молодці, виправляються.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.06.16, 08:59

      Це реальний кошторис??? Які квіти??? Вони ж на день скорботи поклали до памятника три нещасних хризантеми, а списали цілу корзину на кілька тисяч!!!

      Видалити
  4. Анонім28.06.16, 08:53

    Які призи приготували для музичних гуртів? Для них з цих 2,5тис.грн. попаде аж 0,00грн., бо всі гроші мер уже витратив на квіти, які дарував своїм підлеглим та прибічникам. А привезти музичний гурт не так то просто. Одна дорога з Першотравенська наприклад і перевезення музінструментів обійдеться в копієчку. Але організаторам на це начхати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.06.16, 11:01

      То це тому цього року нема Рок фестивалю, бо не змогли привезти СнікерсБенд з Першотравеньська і ЯнгСпейс з Довбиша? Хоча, навіщо молоді Рок фестиваль? Проведемо для них краще парочку патріотичних акцій!

      Видалити
  5. Бачив той "флешмоб")))) То тільки назва!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для особо понимающих в флешмобе :Флэшмо́б (англ. flash mob — flash — вспышка, mob — толпа, переводится как «вспышка толпы» или как «мгновенная толпа» ) — это заранее спланированная массовая акция, в которой группа людей (мобберы) появляется в общественном месте, в течение нескольких минут выполняют заранее оговорённые действия абсурдного характера (сценарий) , и затем одновременно, быстро расходятся в разные стороны как ни в чём не бывало. Психологический принцип флэшмоба в том, что мобберы создают непонятную, абсурдную ситуацию , но ведут себя в ней как будто для них это вполне нормально и естественно:Участники флэшмоб-акций не получают и не платят никаких денег за участие в ней. Это совершенно добровольное занятие. Участники одного и того же мероприятия могут преследовать различные цели. Среди возможных вариантов:развлечение;почувствовать себя свободным от общественных стереотипов поведения; произведение впечатления на окружающих;
      Так что это действие вполне соответствовало зачению этого слова.

      Видалити
  6. Анонім30.06.16, 22:51

    Юлечко, а чому по-російськи? Ти вже забула українську? А, в мерії ж давно сепаратистські настрої, ще з тих часів, коли мер балотувався від партії регіонів. Ось вам і керівник гуртка МБК - ламаною російською намагається виправдатися...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якого гуртка? Не маю жодного вiдношення до Будику культури. Юль багато, а це iнформацiя з вiкепедiї

      Видалити
  7. Анонім01.07.16, 09:18

    Можна було б зрозуміти, якби цей флеш-моб організовувався спонтанно, через соціальні мережі, як це робиться в багатьох містах. А тут цей захід був офіційним від мерії, тому потрібно було більш серйозно підійти до його організації. Якось гімназія організовувала патріотичний флеш-моб на площі Волі. То там дійсно було підготовлено все, починаючи від карти України, костюмів учасників і закінчуючи їхніми скоординованими рухами. А тут... Збіговисько, та й годі!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. вiн якраз так i органiзовувася)

      Видалити
    2. вы описываете смарт моб. Это разновидность флеш моба.Smart mob переводится как «умная толпа». И если флэшмоб — это технология собирания толпы, то смартмоб — это цель и смысл такого собирания. Даже если эти цель и смысл носят абсурдный характер. То есть флэшмоб — это форма, а смартмоб — ее содержание.

      Видалити
  8. Анонім02.07.16, 00:50

    Флеш-моб не був офіційним від мерії. Це Леді-клаб організували і провели як змогли.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім02.07.16, 09:46

      Якби не був офіційним, то чому про це написали на сайті міської ради, причому навіть не зазначивши, що організатором саме цього заходу є Леді-клаб? І що за назва? Хіба не можна назвати по-українськи: "Клуб панянок"? Ні, нам подавай англійську, бо ми ж такі просунуті європейці, куди всім братися!

      Видалити
    2. Заспокойтесь. Чому так прописано, це не до нас питання. I зрештую, це не є так важливо. Головне що свято вiдбулося, основнiй массi людей сподобалось, а незадоволенi завжди будуть. Що до назви, то саме так в перекладi i звучить LADY CLUB. Cтосовно флешмобу, як було cказано вище, зробили власними силами , як змогли(вiд себе додам, що не так вже й погано) Хочу звернути вашу увагу на те, що це не проф . органiзацiя, а такий собi клуб по iнтересам, у кожного є своя робота, та своi справи. Добре що й так дiвчата найшли вiльний час аби зробити якусь цiкавинку для усiх, i для вас в тому числi. Правильно сказав хтось з великих - "розвивайтесь, це усiх дратує" Дякуємо за думку кожного.

      Видалити
    3. Анонім02.07.16, 23:19

      З цікавості переглянув сайт міської ради і ніде не знайшов ні слова про флешмоб. Шановний аноніме 02.07.16,09:46 підкажіть де саме на сайті міської ради можна прочитати про флешмоб? Як називається ця стаття?

      Видалити
    4. Анонім03.07.16, 09:54

      Вже не прочитаєте, бо вони її видалили.

      Видалити
    5. Але ж на передньому плані стояла не просто дівчина, а хореограф, то вже не власними силами!!! На мою думку,на таких заходах потрібно залучати більш професійніших спеціалістів!

      Видалити
  9. Анонім02.07.16, 21:59

    а менi сподобався флешмоб. Навiть моя сестричка маленька пiшла до танцю.

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім02.07.16, 22:13

    Люди дійсно самоорганізувалися,своїми силами і за свої гроші зробили акцію.Не ходили і не просили ні грошей,ні допомоги.Як звуться- їх справа.Хоче хтось бути панянкою чи селянкою- що вам заважає??? Організовуйтесь собі окремо.А то тільки своє фе можете зливати в маси.Більше нічого не вмієте.

    ВідповістиВидалити