06 травня 2016

У Баранівці по "гарячих слідах" поліція затримала крадія велосипеда


5 травня у Баранівці крадій поцупив велосипед у 60-річного чоловіка. Правоохоронці особу зловмисника встановили. Викрадений велосипед у нього вилучили. Наразі триває подальше розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Житомирській області.

"5 квітня до чергової частини місцевого відділення поліції надійшло повідомлення від 60-річного жителя району про крадіжку його двоколісника. На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що велосипед заявника було викрадено біля будинку, де чоловік залишив його без нагляду", - йдеться у повідомленні.

Провівши низку спеціальних заходів, правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетний 47-річний місцевий житель, у якого викрадений велосипед вилучили.

ІВідповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством, подібні протиправні дії караються накладенням штрафних санкцій, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом або позбавленням волі строком до 3 років.

Нагадаємо, наприкінці квітня у селищі Мар'янівка крадій поцупив з території місцевого підприємства прилад для різки металу та близько 40 м кисневого шланга.

Немає коментарів:

Дописати коментар