04 травня 2016

З Мар'янівського склозаводу вкрали прилад для різки металу та 40 м кисневого шланга


У селищі Мар'янівка Баранівського району крадій поцупив з території місцевого підприємства прилад для різки металу та близько 40 м кисневого шланга. Поліцейські особу зловмисника встановили.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському відділенні поліції.

"27 квітня до чергової частини звернувся 46-річний житель селища Мар'янівка з заявою про викрадення з території ПАТ "Мар'янівський склозавод" майна. На місці події правоохоронці з’ясували, що зловмисник потрапив на територію підприємства перелізши через паркан. Після чого проник до цеху, який був замкнений на металевий гачок та викрав звідти близько 40 метрів кисневого шланга та прилад для різки металу", - йдеться у повідомленні.

Провівши низку спеціальних заходів, правоохоронці встановили, що до вчинення краджіки причетний 30-річний місцевий житель, який у скоєному зізнався. Викрадені ним речі, як пояснив злодій, він продав невідомій особі, а виручені кошти витратив на власні потреби.

За даним фактом слідчим відділом вирішується питання щодо оголошення про підозру за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 ч.3 КК України.

Немає коментарів:

Дописати коментар