12 травня 2016

Баранівський міськвиконком встановив новий тариф на вивезення сміття


Виконавчий комітет Баранівської міської ради встановив новий тариф на послугу з вивезення твердих побутових відходів для бюджетних установ та організацій. З 1 липня він становитиме 101,63 грн на місяць.

За відповідне рішення проголосували члени виконавчого комітету Баранівської міської ради на засіданні, яке відбулося 26 квітня.

"Затвердити планові калькуляції на 2016 рік вартості послуг з приймання, збирання і
зберігання 1 метра кубічного твердих побутових відходів на сміттєзвалищі, що надаються
відділом житлово-комунального господарства та благоустрою Баранівської міської ради, для ІІ та ІІІ груп споживачів (бюджетні установи, організації та інші споживачі, за винятком населення) на рівні собівартості цих послуг, а саме: тарифи на послуги з вивезення твердих побутових відходів (збирання, приймання і захоронення) - 101,63 грн/м3 (з ПДВ) у тому числі тарифи на послуги зі зберігання (захоронення) твердих побутових відходів на міському паспортизованому МВВ - 18,26 грн/м3 (з ПДВ)", - йдеться у рішенні.



Нагадаємо, 29 березня міськвиконком встановив новий тариф на вивезення сміття для населення. З 1 липня він становитиме 14 грн на місяць з одного домогосподарства.

1 коментар: