06 травня 2016

9 травня у Баранівці: урочистий мітинг, святковий концерт, футбол та дискотека


9 травня, у день 71-ї річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у Баранівці передбачається проведення урочистого мітингу, святкового концерту, футболу та молодіжної дискотеки.

Програма святкування опублікована на сайті Баранівської міської ради.

Святкування розпочнеться о 10:00 з урочистого мітингу на площі Волі. Після чого всі бажаючі зможуть продовжити святкування у парку, де о 12:00 розпочнеться святковий концерт «З днем Великої Перемоги» за участю аматорів та навчальних закладів міста.

Крім того, відбудуться показові виступи Баранівської секції «Кіокушинкай карате». О 15:00 свято продовжить футбольний поєдинок між ФК "Баранівка" та ФК "Авангард" (Довбиш), котрі зустрінуться у фінальному матчі розіграшу Кубка Баранівського району по футболу.

Завершить святкування 71-ї річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні молодіжна дискотека, котра розпочнеться о 21:00 на літньому майданчику.

Програма святкових заходів:

Площа Волі
  • 10.00 - Урочистий мітинг, присвячений 71-й річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні «Герої живуть доти, доки про них пам’ятають».
Парково-спортивний комплекс ім. Василя Хоменка
  • 12.00 - Показові виступи Баранівської секції «Кіокушинкай карате», святковий концерт «З днем Великої Перемоги» за участі навчальних закладів міста;
  • 15.00 - Фінал Кубка Баранівського району по футболу
    ФК «Баранівка» - ФК «Авангард» (Довбиш);
  • 21.00 - Святкова молодіжна дискотека.
Під час проведення заходів працюватиме «польова кухня», дитячі атракціони та здійснюватиметься виїзна торгівля.

На проведення заходів міськвиконком виділив 10 995 грн:
  • придбання призів, сувенірів, продуктових наборів - 3 000 грн,
  • квіти, листівки та конверти для привітання ветеранів - 2 000 грн,
  • придбання та оформлення корзин з живими квітами для покладання до пам'ятника загиблим воїнам на площі Волі, до меморіальної дошки загиблим працівникам фарфорового заводу  та до могили невідомого солдата в міському парку- 2 300 грн,
  • господарські витрати (святкове оформлення вулиць, прикрашання сцени, виготовлення афіш, придбання прапорів тощо) - 3 455 грн,
  • оплата за газ "Вічного вогню" - 200 грн.

22 коментарі:

  1. Анонім06.05.16, 12:45

    Придбання прапорів? Тоді де діли ті, що були? Якщо нові то бажано придбати із радянською зіркою. Але, що дивувати? Продовжуємо далі перебувати у полоні ідеології братів москалів. А ті лише переправляють гарячі періжки із московії від яких гинуть Українці (Українці всі. І ті, що лишилися на окупованих територіях).

    ВідповістиВидалити
  2. А перемогу у Другій Світовій війні ніхто не вшановує? Правда це весь світ відзначає 8 травня. А ми? Не забудьте георгієвску стрічку натягнути.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім06.05.16, 17:58

      Почекай, вони ще Леніна на місце повернуть і БНР оголосять, покидьки.

      Видалити
  3. Тарас06.05.16, 19:22

    Наш день "Великої Перемоги" ще не настав. А компромісний Закон України «Про відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні» зокрема передбачає «перенесення акценту з історії військових дій на історії конкретних людей, а відтак відмову від святкування на користь вшанування…». Проте для нашого мера Маслєнніца поступово трансформувалась у День Побєди. І щоб він там не почепив у цей день собі на лацкан, його убога свідомість лишається колорадською, але яка там свідомість…

    ВідповістиВидалити
  4. Правда06.05.16, 19:55

    Дуже правильно робите , що проводите 9го. Це наша iсторiя. Не варто ii переписувати. А для крихти ветеранiв , що лишиласось - це все життя! А от цифра на господарчi витрати - завишена.

    ВідповістиВидалити
  5. Томашевський06.05.16, 22:12

    Раби народжують рабів

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім07.05.16, 22:52

      Да-да, а масло масляне і вода мокра.

      Видалити
  6. Гріша07.05.16, 13:50

    Уклін всім істенним ветеранам яких на привеликий жаль залишилося так мало.....загиблі,знівечені ,вони і не гадали що за їхнім подвигом буде розвиватися інший ветеранський рух - хамелеонів і медальонщиків які знали про війну з книжок але так красномовно вміли і вміють кричати з трибун. Вдови і сироти батрачили на мілітарну машину совєтів . Наші керівники уміло невілювали відзначення 8 травня , ...... Чому? Догадайтесь самі.

    ВідповістиВидалити
  7. Чекіст Вася07.05.16, 19:29

    Не можемо ми покинути радянське болото. Слава ветеранам 2 Світової Війни нашим землякам !

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім07.05.16, 21:56

    тарас ти перший хто знову погнав на мера а нема за що

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім07.05.16, 23:01

      є за що, але йому хоть кіл на голові теши - кругом одні вороги.

      Видалити
    2. Тарас10.05.16, 23:38

      і завжди буду "гнати", бо соромлюсь бути членом такої громади, що голосує за неадеквата

      Видалити
    3. Анонім11.05.16, 00:17

      Підтримую! Якийсь мужик з Таборів керує Баранівкою - сором. Але... народ зневірився і не ходить на вибори. А Душко пенсіонерам очі лавочками і квіточками на клумбах замилив і має свої дві тисячі голосів, яких і достатньо.

      Видалити
  9. Мойша08.05.16, 07:04

    Не женіть на одного мера, його апоненти з білого дому співають в унісон з ним арію слави радянським товаришам. Вони завбачливі вони політики про них ми говоримо на кухнях хаємо і знову вибираємо . І чекаємо змін .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.05.16, 15:36

      У місті за свято відповідає мер. З нього й треба питати. Але наш Толя як завжди боїться відповідальності. І вибрали в місті саме Толю, бо в білий дом призначають, а не вибирають. Але справа навіть не в цьому. Баранам у чанах потрібен якраз клоун, який обкраде казну, а потім скаже: "Я ж так вас усіх люблю, я кожній жінці знайду чоловіка, а як треба, то й заміню його!" А жіночки, яких він після цього поза очі назве "прости...", знову будуть плескати в долоні й кричати "Браво". Сміх та й годі!

      Видалити
  10. Анонім08.05.16, 07:25

    Наш Тарас завжди підстроюється під любу владу, аби залишитися у корита і на далі! Що не так??

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім08.05.16, 07:38

    кацапстан по Баранівськи ,для ба-ра-нів-у-ча-нах...Модестовна рулить...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олександр08.05.16, 08:55

      Хаяти кожен дурень може, а ти запропонуй щось сам. А ну давай, здивуй нас всіх! Що, всрався? Ну то сиди там і не гавкай.

      Видалити
    2. Анонім08.05.16, 14:32

      чого це я маю пропонувати? Там є люди яким за це бабло платиться ще й ,порiвняно, не погане. Якi (тiпа)дипломованi спєци. До них i звертався.

      Видалити
    3. Анонім09.05.16, 15:40

      Ці люди сьогодні за громадські гроші добряче погуділи. Цікаво тільки, що квітів у мера було - з десяток нещасних гвоздик. Навіть пошкодував дати по квіточці пятьом ветеранам, які прийшли на свято. Зате спишуть на квіти - тисячі гривень!

      Видалити
  12. Прохання до міської і районної влади - будуйте Українську Державу,а не думайте про власні кармани за рахунок бюджету. Не сприймайте людей як матеріал в своїх розборках. Бог все бачить.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.05.16, 15:29

      Леоніде, я - звичайна людина, і ніколи не сприйматиму себе як матеріал, бо я - ОСОБИСТІСТЬ. І таких, як я, - багато. А "матеріал" - це ті, хто дозволяє іншим називати себе "матеріалом"! Добре, що хоч не відпрацьованим матеріалом... Умійте за себе постояти, не будьте ганчірками чи підтанцьовкою для когось, і все буде гаразд!

      Видалити