06 квітня 2016

Міськводоканал заборонив мешканцям Баранівки пити воду та готувати на ній їжу


8 квітня у Баранівці протягом доби хлоруватимуть воду. У зв’язку з цим комунальне підприємство «Баранівка міськводоканал» заборонило мешканцям міста споживання води для пиття і приготування їжі.

Про це місто Баранівка повідомили в КП «Баранівка міськводоканал».

"Хочемо попередити мешканців Баранівки, які споживають воду з мережі централізованого водопостачання, що 8 квітня протягом доби ми будемо проводити хлорування води. У зв’язку з цим з 8 по 10 квітня споживання води для пиття і приготування їжі заборонено. Просимо вибачення за тимчасові незручності", - повідомили у міськводоканалі.

5 коментарів:

  1. Анонім09.04.16, 17:28

    9 квітня водоканал взагалі відключив воду без всяких там попереджень. І це в суботу,коли люди займаються прибиранням, пранням і т.д.!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.04.16, 20:05

      Нічого не відключали. У нас вода була весь день. Ви б спочатку сусідів попитали, може робили щось у себе в квартирі, то й відключили весь будинок.

      Видалити
    2. Анонім10.04.16, 22:38

      Мабуть, твій сусід - мер, бо вода є тільки на його вулиці й сусідніх. А багатоквартирні будинки на Соборній і Звягельській вже 2 дні без води! Це ж треба так господарювати: приватні господарства поливають городи, а люди, які живуть на 4-х і 5-х поверхах, не можуть навіть помити посуд чи сходити в туалет! Ганьба такій недолугій владі!!!!

      Видалити
    3. Анонім10.04.16, 23:34

      Ми живемо по Звягельській на другому поверсі і у нас всі ці дні є вода.

      Видалити
  2. Майже по всій вулиці Леніна відключена вода вже 2 дня і без попередження!!!

    ВідповістиВидалити