05 квітня 2016

У міськраді пояснили, куди мешканцям Баранівки звертатися за пропискою


З питань реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб мешканці Баранівки можуть звертатися до міської ради або, як і раніше, до райдержадміністрації.

Про це повідомляє сайт Баранівської міської ради.

«На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 02.03.2016 року №207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» повноваження з реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації за місцем проживання фізичних осіб передані до компетенції Баранівської міської ради», - йдеться у повідомленні.

Реєстрація місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб буде здійснюватися у приміщенні бувшого шахового клубу, що розташований у міському Будинку культури імені Анатолія Пашкевича за адресою: вулиця Соборна, 22.

"Як і раніше, громадяни мають право звертатися з питань реєстрації місця проживання, зняття з місця проживання до Центру надання адміністративних послуг Баранівської РДА, який розташований за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 12", - зазначили у міськраді.

Немає коментарів:

Дописати коментар