13 квітня 2016

У Баранівському районі через куріння в ліжку загинув 58-річний чоловік


12 квітня у селі Вірля Баранівського району сталася пожежа. У будинку, що загорівся, загинув 58-річний чоловік. Ймовірною причиною трагедії могло стати куріння в стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в Житомирській області.

12 квітня о 08:49 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному житловому будинку в с. Вірля Баранівського району. За вказаною адресою виїхали бійці 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вже на місці події ними було встановлено, що з середини будинку йде дим. Оскільки вхідні двері були замкнені, вогнеборці потрапили в оселю через вікно. Під час проведення розвідки, в одній з житлових кімнат, на ліжку, рятувальники виявили бездиханне тіло 58-річного чоловіка”, - йдеться у повідомленні.

За даними пожежних, о 9:00 пожежу локалізували, а о 9:12 - повністю ліквідували. Вогнем частково пошкоджено домашні речі та 2 кв м оздоблення стіни у житловій кімнаті.

За попередньою версією, причиною пожежі могла стати необережність при курінні в стані алкогольного сп'яніння. Біля ліжка пожежники виявили недопалки, а дружина загиблого підтвердила, що напередодні її  чоловік вживав алкогольні напої.

Наразі остаточні причини виникнення пожежі та загибелі людини встановлюють фахівці.

фото прес-служби У ДСНС в Житомирській області

Нагадаємо, 17 січня у селі Стара Гута чоловік мало не загинув через куріння в ліжку.

Немає коментарів:

Дописати коментар