18 січня 2016

У Баранівському районі чоловік мало не загинув через куріння в ліжку


17 січня у селі Стара Гута Баранівського району сталася пожежа у дерев'яному житловому будинку. На думку фахівців, ймовірною причиною пожежі могло стати необережне поводження з вогнем.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в Житомирській області.

"17 січня о 18:03 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Стара Гута. За вказаною адресою негайно виїхали вогнеборці 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши на місце події рятувальники встановили, що в одній з житлових кімнат тліє матрац, а в будинку спостерігається незначне задимлення. Також з’ясувалося, що ще до прибуття вогнеборців сусіди вивели на свіже повітря 53-річного господаря. Побачивши дим, селяни повідомили рятувальників та побігли до будинку. Через вхідні двері вони потрапили всередину оселі, де на ліжку в кімнаті побачили сплячого господаря. Громадяни розбудили чоловіка та швидко вивели його на подвір’я. Медична допомога власнику не знадобилась", - йдеться у повідомленні.

За попередньою версією, причиною пожежі могло стати необережного поводження з вогнем. Чоловік у стані алкогольного сп’яніння курив у ліжку та заснув. Недопалок впав на матрац від чого і почалось тління. Остаточна причина наразі встановлюється фахівцями.

Нагадаємо, 12 січня у Баранівці сталася пожежа у дерев'яному житловому будинку.

Немає коментарів:

Дописати коментар