13 січня 2016

У Баранівці ледь не згорів дерев'яний житловий будинок


12 січня у Баранівці по вулиці Лермонтова сталася пожежа у дерев'яному житловому будинку. На думку фахівців, ймовірною причиною пожежі могло стати коротке замикання електропроводки.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському районному секторі управління ДСНС України у Житомирській області.

"12 січня о 19:45 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вул. Лермонтова. За вказаною адресою негайно виїхали вогнеборці 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю до місця події було встановлено, що осередок займання знаходиться на стіні будинку поблизу перекриття, з-під покрівлі йшов густий дим. Мешканці будинку намагалися загасити займання ще до прибуття надзвичайників, проте самотужки їм це зробити не вдалося", - йдеться у повідомленні.

За даними пожежних, о 20:10 пожежу локалізували, а о 20:40 - повністю ліквідували. За попередньою версією, причиною пожежі могло стати коротке замикання електропроводки.

Остаточну причину виникнення загоряння, а також суму збитку та врятованих матеріальних цінностей встановлюють фахівці. У результаті пожежі загиблих та травмованих немає.

фото Баранівського РС УДСНС

Немає коментарів:

Дописати коментар