12 квітня 2016

На благодійному концерті у Баранівці зібрали понад 4 тисячі гривень


10 квітня у міському Будинку культури імені Анатолія Пашкевича в рамках свята творчо-обдарованих дітей «Сузір'я талантів» відбувся благодійний концерт, під час якого зібрали 4191 грн.

На сцені виступали вихованці міського Будинку дитячої та юнацької творчості. Вони співали, танцювали та читали гуморески. 

Члени туристичного гуртка показали глядачам музичний номер, під час якого вони продемонстрували свої туристичні навички з лазіння по канату та балансування на дошках.

Під час концерту викладачів та вихованців МБДТ нагородили грамотами, подяками та грошовими винагородами від райдержадміністрації, міської та районної рад.

За словами ведучого концерту Віталія Каленського, загалом вдалося зібрати 4191 грн, із яких 3190 грн виручили від продажу квитків, а 1001 грн склали пожертви з благодійних скриньок.

Частину з цих коштів мають передати на лікування двом мешканцям Баранівки, а решту планують витратити на розвиток міського Будинку дитячої творчості.














9 коментарів:

  1. Брюнетка13.04.16, 09:40

    Гарний концерт! Молодці!Мені особисто все сподобалось!(і про брюнеток теж:))

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім13.04.16, 11:43

    А мені сподобалось оте маленьке сонечко в блакитній сукні.

    ВідповістиВидалити
  3. Правда14.04.16, 12:58

    Концерт не поганий. Я думала там щось таке катастрофiчне було, судячи з коментарiв пiд iншим постом. У дiтей добра мiсiя була вони з нею справились. Дуже багато голосистих дiтей !)) Тай до зауважень потрiбно прислухатись, цьому хлопчинi дiйсно низька тональнiсть . А щодо не професiйностi викладачiв, то хочу сказати слiдуюче, у школi мистецтв має бути все професiйно !!! А на iх концертi заснути можна, хоча вс "професiонали"((( Танцювальний вже скiльки рокiв працює а толку? Взагалi - печалька , а не школа( Так що не хайте БДТ, це єдиний заклад з вiдки ще можна хоть щось вибрати на районнi концерти! Звичайно, є куди рости, але це нормально.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім14.04.16, 14:29

      Вам одинока Правдо, напевно, бракує спілкування... Але давайте обговоримо щось інше, бо цю тему вже тут так зачовгали, що з поваги до дітей та їх вчителів, зупинімось. А про школу мистецтв буде нагода поговорити після їхнього звіту.

      Видалити
    2. Правда14.04.16, 21:12

      Шо хочу те й обговорюю!По-моєму, цей коментар є точним i нiкого не принизив чи образив. А щодо звiтнього концерту Школи мистецтв, то й чекати не треба. Не один рiк спостерiгали за цим "шедевральним" заходом. Так що не треба гнати на БДТ.

      Видалити
    3. bravo dravo bravo molodzi

      Видалити
  4. Анонім14.04.16, 22:55

    О, там Вовк майстер пiару. Кореспондентiв позапрошує , коньячком пригостить,а тi й понаписують.(Так як новоградська комiсiя по акредитацiї) Це його стратегiя, от побачите.

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім21.04.16, 19:29

    Даринка Мартинюк з ліричною піснею про батьків - найкраща!!!

    ВідповістиВидалити