11 квітня 2016

На 50-метровій вежі в центрі Баранівки старий прапор України замінили на новий


8 квітня над Баранівкою знову замайорів величезний державний прапор. Новий жовто-блакитний символ України встановили на заміну старому, з якого за півтора року не залишилося майже нічого.

Замінити старий прапор на новий, вирішили ініціатори його першого встановлення: Анатолій Касянчук, Юрій Драган та В’ячеслав Муравйов, який і вішав цей прапор на 50-метрову вежу «Укртелекому» більше ніж півтора роки тому.

«У 2014 році на честь і з поваги до наших земляків з Баранівського району, які йшли в зону АТО ми вирішили на найвищій точці Баранівки повісити прапор України. Від того, що наш прапор трохи потріпався вітром, ми вирішили його замінити. Сьогодні ми це зробили і ми пишаємося тим, що ми українці. Слава Україні!», - розповів Анатолій Касянчук.




Нагадаємо, вперше прапор України на вежі «Укртелекому» встановили 17 серпня 2014 року.

5 коментарів:

  1. Баранівчанин11.04.16, 22:23

    Щиро дякую вам хлопці. Радію нашому знайомству. Слава Героям!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім12.04.16, 13:13

    Нехай москалі бачать, що тут Україна!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім12.04.16, 15:25

      На наших місцевих москалів цей прапор чомусь не діє, напевно тому, що вони як свині, неба над собою не бачать. Може би їм щось на рівні рила пора демонструвати?

      Видалити
  3. Не потрібно радикалізму , все нормально . Тому що ті москалі які є у Баранівці , вони вже ніколи не будуть московськіми москалями .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім13.04.16, 16:07

      А наші москалі ніколи і не були московськими, вони взагалі ніхто. Он їхнім однодумцям з Луганди справжні московські москалі вже на пальцях пояснили, за кого їх мають, більшості дійшло відразу - побігли в бік Києва. А хто захотів «умєрєть в рассіі», то там їм в цьому «братья с раскосимі глазамі» зараз активно допомагають…

      Видалити