19 серпня 2014

На 50-метровій вишці в центрі Баранівки встановили величезний прапор України


17 серпня над Баранівкою замайорів величезний державний прапор. Жовто-блакитний символ України встановили на найвищій точці міста – вежі «Укртелекому», розташованій в самому центрі Баранівки.

«Державний прапор підняли на знак підтримки українських військових, які захищають нашу державу і гинуть за неї на східних кордонах України», - розповів В’ячеслав Муравйов.

Саме він піднявся на 50-метрову вежу «Укртелекому», щоб встановити на ній жовто-блакитний стяг, як символ єдності та миру в Україні.





Нагадаємо, за ініціативи мера Баранівки Анатолія Душка напередодні Дня прапора у центрі міста збиралися встановити 12-метровий флагшток з жовто-блакитним стягом.

7 коментарів:

  1. Просинаємось поволі, тепер можна братись за вулиці леніна, кірова, дзержинського, радянську і т.д., і т.д., команди від міськрайонних "провідників нації" не буде...

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім22.08.14, 10:50

    Ви краще брались та допомагали тим матерям та дружинам які своїх дітей та чоловіків чекають з АТО. Вулиці ніде не дінуться, а нашим хлопцям потрібна допомога.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.08.14, 15:53

      це Ви до кого звертаєтесь?

      Видалити
    2. Тетяна23.08.14, 12:30

      Дійсно тут немає до кого звертатись,всім начхать на тих хлопців.Матері жінки всі кому небайдужі долі хлопців в понеділок знову їдемо до військової частини в Новоград це заклик допомоги,крім нас ці хлопці нікому непотрібні.Хотьби один наш чиновник підняв свою дупу, і поїхав туди на захист наших хлопців,вони тільки на похорон їздять показати шо вони такі хороші..............

      Видалити
  3. Анонім23.08.14, 13:18

    Ви за всіх не розписуйтеся...За чиновників правда а за простих людей так не говоріть!!!! Ми також переживаємо!!!!! А за прапор БРАВО!!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Гарно виглядає, а як би ще підсвітка ввечері, шкода тільки, що вітри за місяць-два зроблять свою справу, висота...

    ВідповістиВидалити