03 березня 2016

Ветерани спорту Баранівського району пройшли у півфінал обласних змагань


27 лютого у міському фізкультурно-оздоровчому комплексі ім. В.Хоменка розпочались зональні змагання першості Житомирської області футзальної ліги «Колос» серед ветеранів сільського спорту.

Про це повідомляє сайт Футзал Житомирщини.

У змаганнях приймали участь 13 команд: Баранівський, Романівський, Червоноармійський, Любарський, Володарськ-Волинський, Радомишльський, Овруцький, Андрушівський, Черняхівський, Коростишівський, Новоград-Волинський, Житомирський та Попільнянський райони, які на першому етапі зіграли в трьох зонах - Баранівці, Іршанську та Головино.

У Баранівці зональні змагання відкрив міський голова Анатолій Душко та гості: керівник комітету студентського, аматорського та масового футзалу АФЛУ Сергій Бабіков, голова ЖОО ВФСТ «Колос» Олександр Сташенко та голова Асоціації футзалу Житомирської області Віктор Таран, які побажали учасникам гарної гри та спортивних перемог.


фото з сайту Футзал Житомирщини

За результатами першого етапу змагань, у першій зоні до півфіналу пройшли команди Баранівського та Новоград-Волинського районів, у другій - Володарськ-Волинського та Овруцького, у третій - Житомирського та Черняхівського.

Півфінальні матчі відбудуться 7 березня у Баранівці та Іршанську, початок матчів об 11:00.

У Баранівці (перша група) зустрінуться команди Баранівського, Житомирського та Овруцького районів, а в Іршанську (друга група) змагатимуться команди Володарськ-Волинського, Новоград-Волинського та Черняхівського районів.

Переможці груп посперечаються за 1-2 підсумкові місця. Команди, які посіли другі місця у групах розіграють підсумкові 3-4 місця, останні команди – 5 та 6 місця.

Фінальні ігри відбудуться 12 березня у житомирському спорткомплексі «Динамо».

3 коментарі:

  1. Анонім03.03.16, 21:30

    Клас! Бажаємо перемоги!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім04.03.16, 12:00

    Ветерани вперед! Порвіть їх всіх, як тузік грєлку!!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім04.03.16, 13:30

    У нас останні роки з футболом, м'яко кажучи, не дуже. Може хоч ветерани покажуть, як треба грати. Вдалої гри вам і перемоги!

    ВідповістиВидалити